Obnoviť stránku

50" Metz 50U2X41C

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Metz 50U2X41C

SMART TV s mimoriadnym rozlíšením obrazu

S inteligentnými televízormi Metz U2 si vychutnáte dokonalý obraz s 10-bitovou farebnou hĺbkou a ultra vysokým UHD rozlíšením. Získate aj prístup k širokej škále online obsahu vďaka integrovaným aplikáciám ako je Netflix, alebo Youtube. Nechýbajú ani multimediálne funkcie na prehrávanie fotografií, videa, alebo obľúbenej hudby cez USB rozhranie. Televízor disponuje moderným tunerom DVB-T/-T2-/-C/-S/-S2, takže je pripravený na nový štandard digitálneho vysielania.


Kľúčové vlastnosti televízora Metz 50U2X41C SMART LED

  • UHD rozlíšenie (3 840 × 2 160 px) s HDR a 10-bitovou farebnou hĺbkou
  • Integrovaná aplikácia Netflix 4.0 pre neobmedzené potešenie z filmov
  • Bezdrôtové pripojenie vďaka integrovanej WiFi
  • Široká škála možností pripojenia
  • DTS TruSurround, Dolby Digital Plus
  • Reproduktory s výkonom 16 W
  • Integrovaný tuner DVB-T/-T2-/-C/-S/-S2
  • Slot CI+
  • USB multimédiá
  • Elektronický programový sprievodca (EPG)

Smart TV

Objavujte výhody Smart TV

Televízory zo série Smart TV ponúkajú intuitívnejšie ovládanie a poskytujú úplne nové možnosti zábavy. Vďaka LAN portu a bezdrôtovému WiFi rozhraniu sú tieto televízory pripojené na internet a umožňujú využívať online aplikácie na streamovanie videa, zobrazenie aktivity na sociálnych sieťach, či zistenie aktuálnych informácií o počasí.

DTS TruSurround

DTS TruSurround

So zvukovým systémom DTS (Digital theatre system), ktorý využíva viackanálový formát priestorového ozvučenia, je zaručený zážitok porovnateľný s digitálnym kinom. V porovnaní s bežným formátom Dolby Digital ponúka DTS oveľa vyššiu kvalitu zvuku, ktorú pocítite predovšetkým pri prehrávaní zvukových súborov vo vysokom rozlíšení.

Youtube

Aplikácia Youtube

Sledujte najnovšie trendy zo sveta internetovej zábavy, športové prenosy, hudobné videoklipy, či živé vysielanie prostredníctvom aplikácie Youtube a vychutnajte si videá vo vysokom rozlíšení na veľkej obrazovke.

Netflix

Obľúbená služba Netflix

Získajte prístup k neobmedzenej databáze filmov a seriálov. Stačí stlačiť tlačidlo Netflix na diaľkovom ovládaní a večerný program máte zabezpečený. Aplikácia si navyše pamätá poslednú pozíciu prehrávania, takže môžete plynule pokračovať tam, kde ste prestali.


Podpora obsahu HDR 10

Vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu je rozšírený kontrastný pomer a farebný priestor na vytvorenie prirodzenejšieho obrazu, ktorý sa maximálne približuje realite.

Timeshift USB

Praktická funkcia Timeshift umožňuje pozastaviť sledovaný program použitím tunera a neskôr ho opäť spustiť dočasným uložením.

Miracast

Táto funkcia umožňuje bezdrôtové zrkadlenie obsahu z inteligentných mobilných zariadení priamo na obrazovke televízora. Môžete tak ľahko prezerať fotografie, či videá bez nutnosti ich sťahovania.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Podporované HDR štandardy HDR10

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Facebook

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, D-SUB (VGA), Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 112,8 cm
Výška 72,7 cm
Hĺbka 29,6 cm
Výška bez podstavca 66,5 cm
Hĺbka bez podstavca 9,3 cm
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  METZ003c
Produktové číslo:  50U2X41C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04