Obnoviť stránku

50" Metz 50G2A52B

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Metz 50G2A52B

Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov si doprajte televízor 50" Metz 50G2A52B s praktickými funkciami a dokonalým obrazom. Rozmerná hodnota uhlopriečky 50 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou do priestranných izieb. Rozlíšenie TV 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Technológia Android TV prináša možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej po celej ploche obrazovky. TV Smart predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najvýznamnejšie funkcie TV 50" Metz 50G2A52B

  • TV METZ ponúka uhlopriečku 50"
  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Umožňuje využívať Google Assistant
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz pre hladký a plynulý obraz
  • Červené tlačidlo dovoľuje prečítanie napríklad aj programu vysielania, archívov odvysielaných relácií, počasie, hranie hier a mnoho ďalšieho
  • Funkcionalita ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti neustále siahať po ovládači
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie na internet
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na váš USB disk na zaznamenanie obľúbených filmov a samozrejme aj následného prehrania
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 200×200 mm na zachytenie napríklad na stenu

Exkluzívna kvalita obrazu televízora METZ

Chcete si užívať filmy len v tej najlepšej kvalite? TV 50" Metz 50G2A52B s extrémne jemným rozlíšením je pre vás ako stvorený. Pomenovanie 4K znamená zariadenie so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora METZ teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje mimoriadne vykreslené detaily. Ani pri veľmi blízkom pohľade sa jeho kvalita nijak nemení a je dokonale ostrý. Prvotriednu jemnosť obrazu vám príde vhod pri mnohých seriáloch, dokumentoch alebo filmoch z Blu-ray diskov. Seriály a filmy nenatočené v patričnom rozlíšení vie prepočítať a ľahko ich tak zdokonalí. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejší chod najrôznejších aplikácií, v týchto TV totiž býva výkonnejší hardvér.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 50" Metz 50G2A52B

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Štandard vysielania označovaný ako DVB-T2 tento TV zvláda, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať signál zo satelitu veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. Ak ste príjemcami káblového typu, tak sa zapojí 50" Metz 50G2A52B pomocou tunera s označením DVB-C. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií užijete prehliadač na klasické prehliadanie internetu. Samozrejmou funkciou televízora METZ je prehrávanie externých diskov a flash diskov vďaka USB konektoru. V prípade tohto modelu môžete obsah na disky aj nahrávať.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV METZ

Televízor 50" Metz 50G2A52B vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Facebook, Skype a Twitter. Bude na ňom možné využívať Google Assistant.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, Miracast
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 115,3 cm
Výška 70 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 65,2 cm
Hĺbka bez podstavca 9,3 cm
Hmotnosť 11,6 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  METZ004a1
Produktové číslo:  50G2A52B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14