Obnoviť stránku

50" LG 50QNED7S

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50QNED7S

Televízor 50

Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov môžete staviť na televízor 50" LG 50QNED7S s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Príjemná hodnota uhlopriečky 50 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je najvhodnejšia do všetkých izieb filmových nadšencov. Neuveriteľné rozlíšenie 4K TV vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Smart TV vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Funkcia Miracast dovoľuje zdieľanie obrazu z mobilu.

Najlepšie výhody TV 50" LG 50QNED7S

  • TV LG má uhlopriečku 50"
  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • K dispozícii budete mať Google Assistant a Amazon Alexa
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz pre plynulý obraz
  • Televízor LG je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, čo je kombinácia televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača vám umožní prečítanie napríklad programu vysielania, možnosť prechádzať archívy relácií, alebo napríklad hranie hier
  • Funkcia hlasového ovládania eliminuje nutnosť hľadania ovládača
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje pripojenie k webu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na USB disk na nahrávanie obľúbených filmov a samozrejme aj následného prehrania
  • Štandard VESA prichytenia s vyrezanými závitmi vo vzájomnej vzdialenosti 200×200 na zachytenie na držiak
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV
  • Iste oceníte možnosť prehrávania 360° videa
Televízor 50
Televízor 50

Najkvalitnejší obraz TV LG

Kvalita obrazu je pre vás nadovšetko? TV 50" LG 50QNED7S s vysokým rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobkom obrazových bodov, než máva bežný typ s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti sa nijak nemení jeho kvalita, vždy je dokonale ostrý. Vysokú jemnosť obrazu príde vhod pri mnohých seriáloch, dokumentoch alebo filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie upraviť do vyššieho a tým ich vylepší. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

Nemohol by chýbať vysoký dynamický rozsah označovaný ako HDR. Jeho úlohou je zaistiť prirodzený jas a kontrast, zamedzí napríklad účinkom protisvetla a scéna má lepšie prekreslené farby a odtiene. Podporovaná je tiež technológia HDR10 a HLG. HDR10 zaisťuje pre celý obraz farby, ktoré sú bližšie tomu, ako ich vidí ľudské oko. Vo výsledku má obraz s HLG technológiou lepší jas a oživí tak všetky scény.

Televízor 50
Televízor 50

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 50" LG 50QNED7S

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, o správny príjem mať strach nemusíte. Najnovšiu technológiu pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. S DVB-S2 tunerom môžete prijímať satelitný signál obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ste používateľmi káblového typu, tak je možné pripojiť 50" LG 50QNED7S pomocou tunera DVB-C. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak už doma nie ste na káble zariadení, pripojíte ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií užijete úplne klasický webový prehliadač. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou poslúži Bluetooth signál. Jednoduchou, ale veľmi užitočnou funkciou TV LG je čítanie obsahu z externých diskov prostredníctvom USB portu. Tento model navyše dokáže na takéto zariadenia aj nahrávať. Podporovanými zvukovými formátmi sú Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore LG

TV 50" LG 50QNED7S vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime a Magio TV. TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime a Magio TV. Využiť budete môcť Google Assistant a Amazon Alexa. Umožnené je takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Zdieľanie obrazu z mobilu je možné vďaka funkcii Miracast. Telefón nebudete musieť zakaždým ručne pripájať, ale pri budúcom priblížení k TV bude zariadenie automaticky pripojené.

Televízor 50

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 54 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 95 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 112 cm
Výška 71,8 cm
Hĺbka 25,7 cm
Výška bez podstavca 65,3 cm
Hĺbka bez podstavca 4,92 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 94,5 cm
Hmotnosť 14,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612g020a1
Produktové číslo:  50QNED7S3QA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04