Obnoviť stránku

50" LG 50LN5400

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50LN5400

LG 50LN5400 je špičkový LED LCD televízor v atraktívnom dizajnovom prevedení . Panel ponúka rozlíšenie 1920 x 1080 bodov a je možné ho naozaj precízne nastaviť pomocou funkcie Picture Wizard . Vďaka tomu je zaručený perfektne ostrý a jasný obraz, bez šumov a nepresností, nespôsobí ani únavu očí pri dlhšom sledovaní ako klasické televízory. Vyžadované sú výborné pozorovacie uhly a kontrast. Vstavané DVB-T a DVB-C tunery umožní bezproblémový príjem televízneho vysielania z antény alebo káblovej televízie.
120 Hz technológia používa vysoko presný interpolačnou algoritmus, ktorý detekuje pohyb v obraze a zvyšuje obnovovacia frekvencia až do 120 Hz a tým vytvára obraz, ktorý je zobrazený ako dva snímky. 60 Hz televízor v rovnakom čase zobrazí iba jeden snímok. Vďaka tejto metóde môžu byť zachované jasnejšie obrazy bez trepotania alebo zastretie. Vďaka funkcii Simplink bude stačiť iba jeden diaľkový ovládač a je možné ho využiť na ovládanie všetkých LG produktov.
O kvalitný zvuk sa stará digitálny zosilňovač s výkonom 2 x 10 W s efektmi priestorového zvuku z iba dvoch predných reproduktorov vďaka pokročilej technológii Virtual Surround Sound . Zariadenie disponuje siedmimi obrazovými režimy pre prispôsobenie obrazu práve prebiehajúcemu programu. Nechýba ani špeciálny herný režim pre zobrazenie špičkového obrazu pri hraní hier na konzolu alebo počítači.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 113,6 cm
Výška 72,7 cm
Hĺbka 26,4 cm
Výška bez podstavca 67,3 cm
Hĺbka bez podstavca 8,21 cm
Hmotnosť 15,6 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK307a
Produktové číslo:  50LN5400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18