Obnoviť stránku

50" Hitachi 50HXC46

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Hitachi 50HXC46

Moderné SMART televízor z produkcie svetoznámej japonskej spoločnosti Hitachi vás ihneď upúta svojím podareným dizajnom . Rad nadštandardných funkcií z neho veľmi rýchlo urobí stred domácej multimediálnej zábavy , Čo s vďakou kvituje celé osadenstvo vašej domácnosti. Rozhodne očarí svojim internetovým portálom pre prístup k najnovším informáciám alebo sociálnym sieťam. Vďaka podpore štandardu DLNA sa začlení do domácej siete a bude sa tešiť na prehrávanie filmov, fotiek alebo pesničiek.
Medzi funkciami ďalej vyniká PVR čiže váš osobný rekordér zabudovaný priamo v TV. PVR pracuje tak, že iba pripojíte váš USB flashdisk alebo USB externý disk a už vám nič nebude brániť v nahrávania televíznych relácií. V bohatej Tunerová výbave nesmie chýbať klasická kombinácia DVB-T a DVB-C , Takže si užijete nespočet programov. Všetko samozrejme v plnej paráde vo Full HD rozlíšení as ostrým obrazom ako britva. Ako ďalšie vstupné zariadenie vám poslúži trojica moderných digitálnych rozhraní HDMI . S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol, aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 116,5 cm
Výška 73 cm
Hĺbka 22,4 cm
Výška bez podstavca 68,6 cm
Hĺbka bez podstavca 4,2 cm
Hmotnosť 22 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WH045y
Produktové číslo:  50HXC46
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06