Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

50" Gogen TVU 50V47 FE

4,3 3 hodnotení
341,86 €

50" Gogen TVU 50V47 FE


Špeciálna edícia s hodnotným darčekom

Nový model televízora GoGEN v špeciálnej futbalovej edícii je určený najmä všetkým športovým fanúšikom. Súčasťou balenia televízora Gogen TVU 50V47 FE z tejto limitovanej edície je navyše špeciálny darček v podobe Bluetooth® slúchadiel GoGEN. Slúchadlá pripojte pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth® k televízoru a razom sa ocitnete priamo v centre diania. Bez akýchkoľvek iných rušivých elementov.

Kombinácia ostrého obrazu televízora GoGEN a výborného zvukového podania bezdrôtových slúchadiel, vás jednoducho prenesie na futbalovú tribúnu, na biatlonovú strelnicu alebo napr. do boxerského ringu. Prenos vášho obľúbeného športu bude teraz ešte príjemnejší. Slúchadlá navyše možno pripojiť technológiou Bluetooth® aj k mobilnému telefónu alebo tabletu.


Moderný televízor GoGEN s mnohými funkciami

Smart LED TV Gogen TVU 50V47 FE s uhlopriečkou 127 cm a moderným dizajnom bude pre vás to pravé. Elegantnú čiernu farbu tohto televízora dopĺňa štýlový strieborný prúžok na spodnej strane rámčeka. Obrazovka Smart TV ponúkne skvelé 4K rozlíšenie a zobrazovaciu frekvenciu s hodnotou 800 Hz CMP.

Funkcia bluetooth vám značne uľahčí spojenie televízora s ďalšími užitočnými zariadeniami akými môžu byť slúchadlá, soundbar alebo s inými externými reproduktormi.



DVB-T2 – vysielanie budúcnosti!

Televízor s integrovaným DVB-T2 prijímačom vám bude bez problémov fungovať aj po prechode pozemného vysielania na nové pásmo. Televízor zvyčajne býva nákladnou investíciou, ktorú neradno podceniť, a preto vám garantujeme, že s TV Gogen TVU 50V47 FE budete na túto zmenu pripravení. 

SKYLINK FAST SCAN

Televízor Gogen je vybavený satelitným DVB-S2 tunerom, ktorý dopĺňa Skylink Fast Scan.


Satelitný tuner má dve veľké výhody:

  • Odpadá nutnosť investície do satelitného prijímača, stačí si zaobstarať slot pre dekódovaciu kartu
  • Použitie len jedného spoločného televízneho ovládača


V čom spočíva výhoda SKYLINK FAST SCAN?

  • Zaručuje funkčnosť kompletných služieb Skylink
  • Vždy aktuálny zoznam programov bez potreby prelaďovania


Na internet a aplikácie s integrovanou WiFi

Otvorený internetový prehliadač vkusne dopĺňa rad užitočných aplikácií ako YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie, ktorými je televízor Gogen TVU 50V47 FE vybavený už z výroby. Veľkou výhodou je integrovaná WiFi, zaisťujúca bezchybný chod internetu a na internetovom pripojení závislých aplikácií. Vďaka funkcionalite DLNA môžete televízor prepojiť prostredníctvom domácej siete s ostatnými prístrojmi, ktoré tiež podporujú DLNA. Funkcia Miracast vám zase umožní zrkadliť obsah vášho telefónu priamo na TV obrazovke.



Tisíce filmov a seriálov na dosah s GoGEN TV

Vstúpte do sveta VOYO a razom získate prístup k svetovým filmom a seriálom. Navyše môžete sledovať športové prenosy svojich obľúbených tímov a športovcov alebo zhliadnuť obsah prémiových kanálov. A to všetko bez nutnosti čakania na stiahnutie. Obsah videotéky VOYO je streamovaný napriamo.


SMART televízor Gogen TVU 50V47 FE umožňuje prístup aj do americkej videotéky Netflix. Stlačením jediného tlačidla na diaľkovom ovládači. Netflix v poslednej dobe ponúka okrem klasických filmov a seriálov tiež vlastnú hodnotnú tvorbu, a to predovšetkým na poli seriálov. Vďaka tejto službe tak získate takmer nekonečný výber na spríjemnenie všedného večera.



YOUTUBE priamo na vašej Gogen TV

Najobľúbenejšia sociálna sieť so zameraním na videoobsah je ľahko dostupná aj v SMART TV. Bez nutnosti akejkoľvek ďalšej inštalácie sa po pripojení k internetovej sieti ľahko dostanete k miliónom hodinám najrôznejších videí, videoklipov a filmov. Vďaka funkcii Miracast, čiže zrkadlenie obsahu prenosného zariadenia, môžete jednoducho ovládať aplikáciu Youtube cez váš mobil alebo tablet. Stačí mať televízor a prenosné zariadenie pripojené k rovnakej internetovej sieti.



Podpora technológie HbbTV

Smart TV GoGEN podporuje technológiu hybridného televízneho vysielania = spojenie digitálneho televízneho vysielania a širokopásmového internetu, ktoré ponúka napr. prístup do kompletného archívu ČT v aplikácii iVysílání, ktorá obsahuje videá z tvorby Českej televízie, čo dnes predstavuje vyše 10 rokov nepretržitého videa. Pre detských divákov ponúka podobný archív s prístupom k detským reláciám iVysílání :Déčko. Ponuka aplikácií v menu HbbTV je neustále rozširovaná o praktické aplikácie k významným športovým a spoločenským udalostiam.



Energetická trieda A+

Televízor Gogen je zaradený do energetickej triedy A+, teda sa nemusíte obávať vysokých nákladov na elektrickú energiu a môžete si užívať nového spoločníka po celý deň.


Predĺžená záruka

Značka GoGEN si je istá kvalitou svojich výrobkov a preto na TVU 50V47 FE poskytuje predĺženú záruku 40 mesiacov. Stačí sa zaregistrovať tu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 113,5 cm
Výška 71 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 67 cm
Hĺbka bez podstavca 9,5 cm
Hmotnosť 12,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9542f2
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  GOGTVU50V47FE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16