Obnoviť stránku

50 "Gogen TVF 50425

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50 "Gogen TVF 50425

Televízor, ktorý je vďaka rozlíšeniu Full HD a väčším rozmerom vhodný do obývacej izby, ako zdroj televíznej aj vlastnej zábavy. S jemným rozlíšením si užijete obsah HD vysielanie, hranie na konzolách aj Blu-ray disky s perfektnými detailmi a ostrosťou. S najmodernejším podsvietením LED usporíte elektrickú energiu, vychutnáte si hlbokú úroveň čiernej aj dokonale jasnú bielu, takže sa na neho môžete naozaj spoľahnúť v každej situácii.
Medzi jeho funkciami sa vytyčuje rekordér zabudovaný priamo v TV. Pracuje tak, že iba pripojíte váš flash disk alebo externý disk a už vám nič nebude brániť v nahrávaní televíznych relácií. Gogen TVF 50425 ďalej nahrádza multimediálny prehrávač. K tejto funkcii opäť využijete svoje USB prenositeľné úložisko, na ktorom máte uložený audiovizuálny obsah. Po pripojení USB zariadenia televízor dokáže priamo prehrávať uložené filmy, hudbu a fotografie. Televízor podporuje celý rad multimediálnych formátov, ako napríklad obľúbené DivX a XviD.
Štandardom je vstavaný HD DVB-T tuner na kvalitný príjem pozemného digitálneho vysielania aj káblový tuner DVB-C. Vo výbave ďalej nájdete elektronického programového sprievodcu, teletext, detskú poistku alebo časovač vypnutia. Veľmi dobre je na tom televízor aj s konektivitou. Tešiť sa tak môžete hneď na dva konektory HDMI, SCART alebo počítačový vstup. Pripojiť tak môžete naozaj veľké množstvo periférnych zariadení.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 113,5 cm
Výška 70,5 cm
Hĺbka 22 cm
Hmotnosť 13,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9542g
Produktové číslo:  GOGTVF50425
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09