Obnoviť stránku

50" Blaupunkt BLA-50/148Z

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Blaupunkt BLA-50/148Z

Vychutnajte si svoje obľúbené filmy na chytré Full HD televízízii s uhlopriečkou 127 centimetrov. Smart funkcia tohto modelu od značky Blaupunkt vám umožní zostať v kontakte s priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Twitter. Sledovať tie najúžasnejšie videá z celého sveta nahrané na YouTube či spravovať svoje digitálne fotografie v prostredí Picasa. Cez 400 ďalších aplikácií je pripravených na stiahnutie v internetovom obchode.

Čisté línie televízora sa v obývacej izbe budú celkom iste vynímať a vďaka VESA držiaku ho uchytíte aj na stenu alebo polohovateľné rameno. Vydarený dizajn, použitie moderných technológií a vynikajúca výbava predurčujú túto televíziu k tomu, aby sa stala multimediálnym centrom vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká 127cm uhlopriečka rozšíri váš obzor
  • Nízka spotreba energie triedy A ++
  • Diaľkové ovládanie vybavené klávesnicou urýchli písanie
  • Internetový prehliadač uľahčí prechádzanie webu
  • Podpora technológií Miracast a DLNA

Kvalitný obraz aj zvuk

Ostrý obraz a plynulosť dynamických scén zaistí 100Hz frekvencie spracovanie obrazu. Full HD rozlíšenie a široké pozorovacie uhly vykreslia pôsobivé filmové scény všetkým okolo sediacim divákom. Moderné LED podsvietenie pomáha vytvárať plnší rozsah farieb a navyše je oveľa energeticky účinnejšie než predchádzajúce generácie LCD a plazmových televízorov, čo dokladá aj energetický štítok triedy A ++. O kvalitný zvukový sprievod sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 16 W doplnené dekodérom Dolby Digital.

Konektivita

Tento televízor má 3 vstupy HDMI uľahčujúce pripojenie novších zariadení, ako Blu-ray prehrávače, zatiaľ čo cez vstup SCART sprevádzkujete aj starší videorekordér. K dispozícii je 1 USB port využiteľný pre záznam televízneho vysielania alebo prehrávania mediálnych súborov.

Aby bolo možné používať šikovný televízor naplno, podporuje bezdrôtové pripojenie k WiFi sieti. Myslelo sa aj na tých, čo preferujú klasické pripojenie cez LAN port. Zdieľanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológie DLNA. Po pripojení antény môžete naladiť pozemné digitálne televízne vysielanie (DVB-T / T2), alebo vložiť dekódovaciu kartu do CI + slotu a plne využiť všetky ponúkané kanály poskytovateľa vašej káblovej televízie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 113,1 cm
Výška 71,4 cm
Hĺbka 25,5 cm
Výška bez podstavca 66,2 cm
Hĺbka bez podstavca 9,2 cm
Hmotnosť 14,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  PZ991n2
Produktové číslo:  BLA-50/148Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14