Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49" Sony Bravia KD-49XH8596

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KD-49XH8596

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 vám poskytne nádherný obraz a všadeprítomný, čistý zvuk

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 sa pýši uhlopriečkou 123 cm, na ktorej zobrazí najrôznejší obsah s podporou úchvatného 4K rozlíšenia. O verné podanie najrôznejších farebných odtieňov sa postará štandard HDR10 a prepracovaný TRILUMINOS displej. Televízor disponuje radom inteligentných funkcií, vďaka ktorým bude nielen jeho sledovanie, ale aj ovládanie úplne prirodzený a skvelý zážitok. Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 je kompatibilný s VESA, takže ho môžete pokojne pripevniť na stenu. Či už bude stáť alebo visieť, vďaka svojmu dizajnu s čistými líniami a minimálnymi rámčekmi vkusne doplní akýkoľvek interiér. Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 má v sebe zabudované 20 W reproduktory s rýdzim, plnohodnotným zvukom. Vďaka systému Android budete mať k dispozícii rad inteligentných aplikácií. Sony Bravia LED KD-49XH8596 je ideálnym televízorom pre systém PlayStation.

Kľúčové vlastnosti televízora Sony Bravia LED KD-49XH8596

  • Úchvatné 4K rozlíšenie
  • Čierne farebné vyhotovenie
  • Uhlopriečka 123 cm
  • Moderný a elegantný dizajn s tenkými rámčekmi
  • Kvalitné 20 W reproduktory
  • Podpora najrôznejších video formátov
  • Jednoduché pripojenie vášho inteligentného telefónu alebo USB k televízoru
  • Edge LED podsvietenie
  • Vysoký dynamický rozsah HDR10
  • 4 zvukové režimy (Štandardný, Hudba, Kino, Šport)
  • Priestorový zvuk DTS (digitálny priestorový zvuk)
  • Podpora Dolby Atmos
  • Dolby Video, HLG
  • Dynamické vylepšenie kontrastu a farieb
  • Motionflow™ XR 800 Hz (natívne – 100 Hz)
  • Pripojenie k internetu pomocou WiFi alebo kábla
  • Kompatibilita s VESA
  • Bluetooth 4.2
  • Vstavané úložisko 16 GB

Prednosti Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596

Sony Bravia XH85

Živé farby a vysoké rozlíšenie

Na Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 si užijete jasné farby v mnohých odtieňoch a v detailnom 4K rozlíšení.

Sony Bravia XH85

Multidimenzionálny zvuk

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 optimalizuje zvuk tak, aby obraz aj zvuk splynul v jedno a vy si užili maximálne uspokojujúci a komplexný zážitok.

Sony Bravia XH85

Elegantný dizajn

Presné linky, tenké rámčeky – televízor Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru.

Živé a presné farby v úchvatnom 4K rozlíšení

S Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 bude sledovanie najrôznejšieho obsahu naozajstným potešením. Zobrazované farby budú pôsobiť maximálne realisticky a detailné 4K rozlíšenie vám doslova vezme dych.

Užite si aj ten najdrobnejší detail vďaka 4K rozlíšeniu

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 disponuje moderným procesorom 4K HDR Processor X1, ktorý vám sprostredkuje obraz plný detailov v 4K rozlíšení. Ak budete sledovať film v 2K alebo Full HD rozlíšení, televízor automaticky zlepší rozlíšenie takmer na úroveň 4K prostredníctvom technológie 4K X-Reality™ PRO.

S TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 odhalíte svet farieb

Televízor Sony má špeciálny TRILUMINOS displej, ktorý sprostredkuje oveľa širšiu paletu farieb, než ste boli doteraz zvyknutí. Vďaka tomu uvidíte tie najrôznejšie odtiene farieb a svet na obrazovke televízora Sony Bravia LED KD-49XH8596 doslova ožije vo vašej obývačke.

Aj svižné scény môžu byť čisté a jasné

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 má k dispozícii technológiu Motionflow XR, ktorá vkladá medzi snímky čierne prechody a ďalšie snímky, vďaka čomu bude výsledný obraz oveľa plynulejší a ostrejší. Akčné scény alebo športové prenosy tak budú kvalitnejšie.

Spolupráca Dolby Vision s HDR

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 disponuje technológiou Dolby Vision a štandardom s vysokým rozlíšením (HDR), vďaka čomu si budete môcť užiť pútavý zážitok pri sledovaní filmov a seriálov. Scény doslova ožijú pomocou výraznejšieho osvetlenia, žiarivejších farieb a temnejšej čiernej.

Obklopte sa kvalitným zvukom

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 má 20 W reproduktory, ktoré sprostredkujú čistý zvuk prichádzajúci zo všetkých smerov. Vďaka tomu sa tak vždy ocitnete priamo v centre diania.

Všadeprítomný zvuk s Dolby Atmos

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 vám sprostredkuje komplexný zážitok zo sledovania ľubovoľného obsahu. Užite si nielen skvelý obraz, ale aj perfektný zvuk. Ten vďaka technológii Dolby Atmos prichádza nie iba spredu, ale aj zhora.

Elegantný dizajn doplní akýkoľvek interiér

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 exceluje aj po dizajnovej stránke. Televízor sa pýši úzkym kovovým rámom, ktorý vám umožní plne sa sústrediť na obrazovku. Vďaka svojmu vypracovanému dizajnu televízor Sony Bravia bez problémov splynie s vaším interiérom a vkusne ho doplní.

Nebojte sa prehovoriť

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 disponuje vylepšeným hlasovým ovládaním, ktoré vám ihneď umožní užívať si najrôznejšie aplikácie alebo filmy a ďalšie relácie. Stačí si len povedať.

Android TV ponúkne rad aplikácií

Preberajte sa neskutočne širokou ponukou aplikácií, ktoré vám Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 ponúka. Užite si viac radosti a zábavy s oveľa väčšou porciou aplikácií.

Už nebudete musieť čakať

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 spustí aplikácie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým – napríklad Netflix nabehne až 3× rýchlejšie ako predtým.

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 podporuje funkcie Apple AirPlay a Apple HomeKit

Vďaka funkcii Apple AirPlay možno zdieľať audio alebo video z vášho iPhonu, iPadu alebo Macu priamo na obrazovku televízora Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596. Taktiež budete môcť sledovať filmy a relácie z aplikácie Apple TV.

Stačí jedno stlačenie a môžete si vybrať obľúbený program na Netflixe

Aby ste mali maximálne pohodlie pri výbere programu, disponuje ovládač televízora Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 špeciálnym tlačidlom Netflix, po ktorého stlačení sa aplikácia ihneď zapne.

Využite svoj inteligentný telefón naplno s Chromecast

Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 má v sebe zabudovanú službu Chromecast, vďaka ktorej môžete preniesť všetky videá, fotky, aplikácie alebo hry z displeja telefónu na obrazovku TV, a to v plnej kvalite. Stačí iba jedno kliknutie a požadovaný obsah z vášho inteligentného zariadenia s Android alebo iOS sa objaví na obrazovke televízora Sony Bravia LED KD-49XH8596.

Inteligentné diaľkové ovládanie

K Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 môžete pomocou HDMI pripojiť set-top box alebo iné zariadenie, a všetko budete môcť ovládať iba jediným ovládačom. Tento šikovný ovládač má nový zaoblený dizajn s lepším rozložením tlačidiel, takže bude ovládanie Android TV Sony Bravia LED KD-49XH8596 a ďalších zariadení úplne jednoduché a intuitívne.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 105 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 136 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie HBO Max, Apple TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 109,8 cm
Výška 69,9 cm
Hĺbka 27,9 cm
Výška bez podstavca 64,4 cm
Hĺbka bez podstavca 5,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 55,5 cm
Hmotnosť 13,7 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1018k6e
Produktové číslo:  KD49XH8596BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19