Obnoviť stránku

49" Sony Bravia KD-49X8005C

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KD-49X8005C

Televízor s rozlíšením Ultra HD prináša úplne nový rozmer televíznej zábavy. Spolu s najnovšou technológiou 4K ponúka štvornásobok detailov oproti Full HD, a tak objavíte jedinečné detaily, o ktorých ste doteraz nevedeli, že existujú. Po priblížení k obrazovke neuvidíte jednotlivé pixely, ako je tomu zvykom u bežných televízorov, ale naskytne sa vám pohľad na bezchybný a hladký obraz s úžasnou hĺbkou a ostrosťou. S Ultra HD obrazom sa sledovanie filmov stáva nezabudnuteľným zážitkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Najjemnejší obraz na trhu (Ultra HD)
  • Výkonný procesor X1 zabezpečuje úchvatnú kvalitu obrazu
  • Motionflow XR pre plynulé zobrazenie rýchlych scén
  • Vylepšenie obrazu až na rozlíšenie 4K
  • Kompatibilita s protokolom HDCP 2.2 pre akýkoľvek zdroj 4K
  • Moderné, prispôsobiteľné prostredie systému Android TV
  • Prevedie obraz vo veľmi nízkom rozlíšení až na Full HD
  • Služba Google Play pre filmy, relácie, aplikácie, hry ...

Najnovšia technológia

Brilantný Ultra HD obraz sofistikovane riadi zbrusu nový obrazový procesor X1. Ten analyzuje prichádzajúce obrazové dáta a vytvára z nich ďalšie, ktorými vypĺňa obrazový systém Motionflow XR 200Hz pre hladko plynúci obraz. Prevratná technológia 4K X-Reality Pro optimalizuje obrazový signál. Už žiadne rozmazané šmuhy a kockovaný obraz. Technológia vylepšuje jednotlivé textúry a detaily tým, že redukuje šum a rušenie obrazu. Nedochádza teda k prekrývaniu farieb. Všetok obrazový materiál je okamžite zdokonalený na kvalitu, ktorá vám vyrazí dych.

Internet aj domáce zariadenia

WiFi pripojenie vám otvorí dvere do sveta multimediálnej zábavy, zvaného Sony Entertainment Network. Okrem prezerania internetového obsahu pomocou webového prehliadača, tak môžete sťahovať stovky filmov, videí, alebo užitočných a zábavných aplikácií. Televízor spĺňa certifikáciu DLNA, takže sa ľahko stane prvkom vašej domácej siete, kde bude môcť byť v spojení s ďalšími kompatibilnými zariadeniami. MHL rozhranie má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tablety. Vo chvíli, keď zrkadlí obsah na televíziu, zároveň dobíja batériu.

Bez hraníc

K tomu je ešte univerzálnejší než obvyklé Smart televízory. Vďaka flexibilnému systému Android TV obdržíte prostredie, ktoré sa hodí na aplikácie pre zábavu a pre ľahko použiteľné sieťové služby internetu aj domácej siete. Streamujte videá odkiaľ si len zaumienite alebo premeňte TV v herné zariadenie, ktoré si obľúbi celá rodina. Televízor s Androidom doladíte aplikáciami z portálu Google Play, kde si stiahnete filmy, televízne relácie a hudbu.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1049c
Produktové číslo:  KD49X8005CBAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07