Obnoviť stránku

49" Sharp LC-49CUF8472

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Sharp LC-49CUF8472

Zaobstarajte si modernú a múdru televíziu s LED podsvietením, ktorá vás ohromí krásne čistým obrazom. Rozlíšenie UltraHD zabezpečí, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete vidieť jasnejšie, než kedy predtým. Doplnené o presné a verné farby, ktoré vám v spojení s perfektnou ostrosťou obrazu vyrazia dych. 

Kľúčové vlastnosti

  • 4K UltraHD televízor
  • Active Motion 600 - plynulá zobrazovacia frekvencia
  • Bezdrôtové technológie WiDi a Miracast
  • ACE PRO - vylepšené spracovanie obrazu
  • Príjem signálu cez tunery DVB-T2 / S2 / C s podporou H.265 / HEVC
  • DTS TruSurround systém - zážitok z priestorového zvuku
  • Moderný dizajn v kombinácii s hliníkovým podstavcom

Nabitý technológiami

Televízia sa môže pochváliť rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, ktoré je až štvornásobné oproti klasickému FullHD. K jasnému a plynulému obrazu prispieva technológia Active Motion, ktorá zaistí 600Hz frekvenciu spracovania. Obraz je tak pri sledovaní dynamických scén či športových zápasov krásne vyhladený. O zvukovú kulisu sa stará dvojica reproduktorov s celkovým výkonom 20 W. Vďaka technológii TruSurround zažijete priestorový zvuk, ktorý vás ešte viac vtiahne do deja.

Anténou či káblom

Súčasťou televízora je trojica digitálnych tunerov pre príjem digitálneho DVB-T2 a káblového DVB-C vysielania. Nesmie chýbať podpora DVB-S2 pre príjem satelitného vysielania a novo podpora vyspelejšieho kódovania HEVC / H.265. Doplnená CI+ slotom pre vloženie platenej karty. 

Bezproblémová konektivita

Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia potom televízor obsahuje trojicu rozhraní HDMI. Nesmú chýbať ani 3 USB porty pre priame prehrávanie obsahu (fotografií, videa aj hudby). Príjemným bonusom je Bluetooth pre bezdrôtové periférie. Pomocou integrovaného pripojenia WiFi začleníte televízor do domácej siete. S technológiou Miracast si užijete hranie hier či sledovanie médií z vášho múdreho zariadenia, ktoré je prenášané na televíziu.

Aplikácie a zábava

Technológia AQUOS NET+ vám otvorí brány do sveta aplikácií a internetových služieb, ktoré sú prístupné prostredníctvom vášho televízora. Na vyskúšanie čaká celá rada aplikácií. Nechýba ani možnosť ovládania z aplikácie na vašom múdrom zariadení. Treba podotknúť, že s touto televíziou si užijete nespočetné množstvo zábavy.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 109,9 cm
Výška 68,6 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 65 cm
Hĺbka bez podstavca 6,9 cm
Hmotnosť 11,7 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WSA317m
Produktové číslo:  LC-49CUF8472
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17