Obnoviť stránku

49 "Sharp LC-49CFE6032E

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49 "Sharp LC-49CFE6032E

Obrie Smart televízory Sharp s Full HD rozlíšením uspokojí aj náročnejšieho diváka, ktorý chce skúsiť aj niečo viac než len klasické televízne vysielanie. Ponúka nádherný obraz, pripojenie k internetu, chytré Smart funkcie, bohatú konektívna výbavu a do detailu dotiahnutou konštrukciu. Tenký rámeček kolem displeje a moderní stojánek jsou nejen účelné, ale hezky se na ně dívá i ve vypnutém stavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Veľká obrazovka s Full HD zobrazením
  • Pripojenie k internetu, množstvo aplikácií
  • Oneskorenie živého vysielania (TimeShift)
  • Nahrávanie TV vysielania pre neskoršie prezretie
  • Prehrávanie videa, hudby alebo napríklad fotografií z USB zariadení
  • Trojica HDMI konektorov
  • Úsporná prevádzka (trieda A +)

Raj pre oči a uši

Kombinácia veľké 125cm obrazovky a Full HD rozlíšenie je perfektný pre sledovanie filmov, detských relácií i športu. Spolu s Active Motion 400 Hz zaistí dokonalú ostrosť a plynulosť pohyblivého obrazu aj pri rýchlych scénach. A n a perfektný zážitok sa môžu tešiť nielen vaše oči, ale aj uši. Ozvučenie má totiž na starosti dvojica reproduktorov s výkonom 2 × 8 W a technológie, ako sú Dolby Digital Plus, DTS 2.0 či priestorové vylepšenie DTS TruSurround. 

Zábava nikdy nekončí

Máte chuť aj na niečo iné ako televízne vysielanie, ktoré nemôžete ovplyvniť? Nie je problém, televízia ponúka pripojenie k internetu (cez kábel alebo Wifi) az neho plynúce takmer nekonečný online obsah. Na vyskúšanie čakajú predinštalované aplikácie Facebook, YouTube, Twitter alebo webový prehliadač pre surfovanie na internete alebo sledovanie webového spravodajstvo ako na počítači. Pripojte sa na archív Slovenskej televízie iVysílání sa 70 tisíckami hodinami vysielanie a vyberte si svoj obľúbený program. Portál Sharp Aquos Net + potom poskytuje ďalšie desiatky internetových aplikácií, ako je predpoveď počasia alebo hry. Aplikácií, ktoré ovládate pomocou svojho diaľkového ovládača, sú desiatky a ich počet sa neustále zvyšuje.

Prehrávač i rekordér

Prednosťou televízia je bohatá konektivní výbava, z ktorých najviac vyťažovanie bude zrejme trojica HDMI portov, pomocou ktorých pripojíte DVD / Blu-ray prehrávač, hernú konzolu a rad ďalších zariadení. Nechýba Ethernet port alebo dvojica USB konektorov vrátane možnosti nahrávania alebo prehrávania napríklad filmov uložených na USB diskoch. Užívatelia káblovej televízie ocenia aj možnosť pripojenia dekódovacej karty do slotu CI +.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,4 cm
Výška 68,79 cm
Hĺbka 22,92 cm
Výška bez podstavca 64,11 cm
Hĺbka bez podstavca 7,49 cm
Hmotnosť 11,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WSA316a
Produktové číslo:  LC-49CFE6032E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07