Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49" Samsung UE49NU7672

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung UE49NU7672

Samsung UE49NU7672, prehnutý 4K televízor

Výnimočne detailný obraz plný živých farieb

Predstavujeme vám vizuálny zážitok v úplne výnimočnom podaní – na detailnej obrazovke prémiového UHD TV od spoločnosti Samsung. Sledujte obľúbené filmy a najnovšie seriály v 4K rozlíšení na paneli s certifikáciou Digital Europe. Objavte rozmanitejšie podanie a viac detailov v každom zábere ako doteraz vďaka podpore HDR. A užite si ešte vyššiu kvalitu sledovaného obsahu, ktorú vám sprostredkuje inteligentná úprava farebnosti, kontrastu a ostrosti pomocou technológie UHD Dimming.

Dynamicky realistická farebnosť

Samsung Premium Ultra HD TV UE49NU7672 sa môže pýšiť skutočne prémiovým podaním farieb. Ich vynikajúcu farebnosť zaisťuje obrazová technológia Dynamic Crystal Colour, ktorá pred vašimi očami premení panel televízora na paletu plnú pôvabných tónov, rafinovaných odtieňov a jemných prechodov medzi farbami. Na prehnutom TV je navyše obohatená o funkciu Auto Depth Enhancer, ktorá výsledný dojem prehĺbi úpravou niekoľkých úrovní kontrastu pre čo najrealistickejší zážitok.

Elegantne prehnutý televízor

Pri každom televízore je samozrejme najdôležitejšia kvalita obrazu a technologická vybavenosť, Samsung TV so zakrivenou obrazovkou však k týmto parametrom pridáva aj vycibrený minimalistický dizajn. Elegantne prehnuté a tenké vyhotovenie necháva predovšetkým vyniknúť sledovaný obsah, súčasne je však navrhnuté aj pre vkusné doplnenie vzhľadu vašej obývačky.

Skryte pripojené káble

Stačia tri jednoduché kroky – a vďaka dizajnovému riešeniu Clean Cable už váš divácky zážitok ani interiér nebude narušený nevzhľadným klbkom káblov.

Krok 1: Zapojte káble do TV.
Krok 2: Zatlačte káble do drážky na zadnej strane TV.
Krok 3: Takto upevnené káble následne veďte stojanom TV.
Ukryte káble. Zachovajte čistotu interiéru.

Sledujte skutočne inteligentný TV Samsung

Už dávno neplatí, že TV je len nástroj na sledovanie televízneho vysielania. Hoci na jeho prehrávanie je televízor samozrejme stopercentne pripravený, jeho Smart TV funkcie ho predurčujú k tomu, aby ste ho využívali oveľa inteligentnejšie. Praktický prehľad dostupných programov, rýchle vyhľadávanie obsahu alebo jednoduché ovládanie všetkých zariadení pripojených k televízoru sú len niektoré z funkcií, ktoré vám poskytnú rýchlejší a ľahší prístup k zábave.

Viac ovládačov nepotrebujete

Kým sa televízor stane zdrojom rozmanitej zábavy, diaľkový ovládač One Remote vám poskytne jeho pohodlnejšie ovládanie. Sám totiž rozpozná a označí jednotlivé prístroje, ktoré ste k svojmu smart televízoru pripojili, a umožní vám ich ovládať. Takže na prepínanie medzi rôznymi vstupmi a ovládanie rôznych nastavení vám bude stačiť jediný nástroj.

Steam Link pre väčšie herné zážitky

Možno máte pri svojom počítači úplne vyhovujúci monitor pre bežné hranie – ale v spojení PC a Samsung TV objavíte úplne nový rozmer hernej zábavy. Televízor UE49NU7672 je totiž vybavený funkciou Steam Link, pomocou ktorej ho spojíte so svojim počítačom a účtom služby Steam. Následne môžete hry zo svojej knižnice streamovať priamo na väčšiu obrazovku. A napríklad si hry užívať na pohodlnej pohovke v obývačke.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,1 cm
Výška 72,4 cm
Hĺbka 33,6 cm
Výška bez podstavca 63,8 cm
Hĺbka bez podstavca 9,5 cm
Hmotnosť 13,3 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR182b3h
Produktové číslo:  UE49NU7672UXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02