Obnoviť stránku

49" Samsung QE49Q65

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung QE49Q65

Dovoľte miliarde farebným odtieňom, aby vás pohltili


Neskutočné farby

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na 49" televízore Samsung QE49Q65 SMART QLED s obrazovou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých scénach, tak aj v tých najsvetlejších. 



Ohromná HDR technológia televízora Samsung QE49Q65

Mimoriadne realistický zážitok zo sledovania televízora Samsung QE49Q65 SMART QLED je zaručený ešte vyšším dynamickým rozsahom obrazu. Ten zaisťuje sofistikovaná technológia Quantum HDR 4X. Pri pohľade na vaše obľúbené filmy vás tak čaká vyvážený jas a neuveriteľne hlboký kontrast. Nič nezostane skryté v svetlách či tieňoch, na obrazovke uvidíte všetky detaily v plnej kráse.



Pokročilý herný displej

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká vás iba plynulá jazda v tej najvyššej rýchlosti. Nový televízor Samsung SMART QLED podporuje technológiu FreeSync (VRR) a znižuje dobu odozvy, takže aj rozrušenosť hernej akcie sa na obrazovke vykresľuje bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa zase postará o dobrú viditeľnosť aj v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera skrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE49Q65 optimalizuje nastavenie obrazu a zvuku. To všetko zaistí režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami XBOX, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom Samsung televízora je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upraviť nastavenia audia aj jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii povýši aj zábery v nízkom rozlíšení takmer na 4K zážitok. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším snímkam.



Pohľad, ktorý nepozná hranice

Nenechajte sa pri pohľade na televízor QE49Q65 SMART QLED od spoločnosti Samsung ničím rušiť. Sústreďte sa skutočne len na jeho pôsobivé zobrazenie vášho obľúbeného obsahu. Nechať sa úplne vtiahnuť do deja vám teraz umožní minimalistický dizajn Samsung TV. Jeho obrazovka je totiž chránená len naozaj veľmi tenkým rámčekom.



Neviditeľný televízor Samsung QE49Q65

Nový televízor Samsung QE49Q65 SMART QLED dokáže vašu obývačku premeniť nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž po vypnutí obrazovky poskytne priestor na prezentáciu fotografií aj dizajnových dekorácií, alebo obrazovku jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik už je minulosťou. Nahradí ho inteligentný a moderný displej schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností

S diaľkovým ovládačom One Remote máte pod kontrolou oveľa viac než len klasické televízne vysielanie. Pomocou rozhrania Smart Hub sa vám otvoria dvere do sveta online zábavy, streamovacích služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládnuť celú svoju inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie či vypnutie osvetlenia.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10+

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie NETFLIX, HBO Max, Apple TV
SMART funkcie Ovládanie hlasom

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,14 cm
Výška 71,57 cm
Hĺbka 26,39 cm
Výška bez podstavca 63,71 cm
Hĺbka bez podstavca 5,92 cm
Hmotnosť 14,3 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR181b12
Produktové číslo:  QE49Q65RATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04