Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49" Samsung Odyssey G9

4,2 21 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 050 €

49" Samsung Odyssey G9


Prémiový herný monitor Samsung Odyssey G9 ponúkne až 240 Hz obnovovaciu frekvenciu

Vysoký kontrast, čiernobiele vyhotovenie, povrch podobný kozmickej lodi, výrazná deliaca čiara a hladká predná strana. Monitor Samsung Odyssey G9 pôsobí, akoby sa sem vrátil z budúcnosti, v ktorej sa bežne používa DQHD rozlíšenie.



Dual QHD displej

Strhujúce herné zážitky vám poskytne monitor Samsung Odyssey G9 na displeji s uhlopriečkou 49". Navyše budete mať k dispozícii rozlíšenie 5 120 × 1 440 pixelov. To znamená, že získate pracovnú plochu, ktorá zodpovedá dvojici monitorov s QHD rozlíšením vedľa seba.



Ultraširoká a zakrivená obrazovka monitora Samsung Odyssey G9 

Nechajte sa vtiahnuť do hry, a to vďaka ultraširokému pomeru strán 32 : 9. Všetko navyše umocňuje displej so zakrivením 1000R, ktorý úplne vyplní vaše zorné pole. Vďaka tomu zažijete novú úroveň adrenalínového hrania, ktoré je lepšie ako čokoľvek, čo ste doteraz videli.


HDR1000 a QLED

Nová technológia HDR1000 disponuje jasom až 1 000 nitov a vďaka tomu je monitor Samsung Odyssey G9 schopný zobraziť skutočne dynamický HDR obsah. Všetko dopĺňa technológia QLED od spoločnosti Samsung, ktorá farby vykreslí ešte viac jasnejšie, čistejšie a realistickejšie ako kedykoľvek predtým.



240 Hz obnovovacej frekvencie nemá na takomto paneli obdobu

S monitorom Samsung Odyssey G9 získate nad svojimi súpermi rozhodujúci náskok. Technológia 240 Hz RapidCurve eliminuje oneskorenie, takže si vychutnáte vzrušujúce herné zážitky a dokonale plynulú akciu. S dobou odozvy 1 ms zase máte k dispozícii zobrazenie absolútne bez rozmazania a duchov.



Samsung Odyssey G9 je kompatibilný s G-SYNC

Aj tie najnáročnejšie akčné scény budú na monitore Samsung Odyssey G9 dokonale plynulé. Monitor je totiž vybavený podporou funkcie NVIDIA G-SYNC, ktorá synchronizuje snímkovú frekvenciu s výstupom grafickej karty.



Exkluzívny dizajn s osvetlením Core Lightning

Vyberte si svoj farebný odtieň. Dodajte štýl zadnej strane svojho monitora Samsung Odyssey G9 pomocou piatich rôznych farebných režimov. Predvolená ľadovo modrá farba aj ktorákoľvek iná, ktorú zvolíte, dodá monitoru Samsung Odyssey G9 a jeho okoliu naozaj parádny vzhľad.



Samsung Odyssey G9 podporuje obraz v obraze

Režim Pictute-by-Picture umožňuje rozdeliť plochu displeja monitora Samsung Odyssey G9 na dva plnohodnotné monitory, ktoré majú dva odlišné vstupy. Na jednej polovici monitora hrajte hry a na druhej sledujte Youtube, komunikujte s kamarátmi, alebo riešte pracovné povinnosti.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Rozlíšenie 5120 × 1440 px

Obrazovka

Typ panela QLED
Odozva 1 ms
Maximálny jas 1 000 cd/m2
Kontrast 2500:1
Pomer strán 32:9
Konštrukcia Prehnutá

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Ďalšie pripojenie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
HDMI 1 ×
DisplayPort 2 ×
USB 2 ×
Káble v balení DisplayPort, USB

Vlastnosti a funkcie

Technológie FreeSync
Ďalšie funkcie HDR, Flicker-free, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Obraz v obraze (PiP)
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Biela, Čierna

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 55 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 130 kWh/1000h
Kód:  WH605G9
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LC49G95TSSPXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18