Obnoviť stránku

49" LG 49UN7400

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49UN7400

Real 4K televízor LG 49UN7400 pre nekončiacu zábavu

S UHD televízorom LG 49UN7400 si vychutnáte nevšedný divácky zážitok s dokonale realistickým obrazom v špičkovom 4K rozlíšení, ktorý je obohatený o živé farby a jemné detaily. Sledovanie filmov, športových zápasov alebo hranie počítačových hier bude posunuté na úplne novú úroveň vďaka podpore profesionálnych formátov HDR10 Pro a HLG Pro.

LG 4K TV 49UN7400 s výkonným štvorjadrovým procesorom

Štvorjadrový procesor v  LG 4K TV 49UN7400 sa postará o svižný chod používateľského rozhrania a precízne spracovanie obrazu vrátane pokročilej redukcie obrazového šumu. Výsledkom je dokonale vyladený obraz so živšími farbami a hlbším kontrastom. Výkonný procesor tiež zabezpečí precízny prevod obsahu z nízkeho rozlíšenia do rozlíšenia vyššieho, aby sa čo najviac priblížil obrazu v 4K kvalite.

Inteligentnejšia domácnosť s technológiou LG ThinQ AI

Inteligentná technológia LG ThinQ umožní ovládať vašu inteligentnú domácnosť jednoduchými príkazmi vďaka podpore hlasových asistentov Amazon Alexa alebo Google Assistant. LG ThinQ AI využíva technológiu Deep Learning, ktorá sa postupne učí vaše preferencie, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.

Doprajte si realistický zážitok ako v digitálnom kine

Sledujte filmy v profesionálnej kvalite

V režime FILMMAKER MODE procesor automaticky vypína vyhladzovanie pohybu na dosiahnutie úplného efektu kinofilmu. Sledujte svoje obľúbené filmy a ďalší obsah bez straty kreatívneho zámeru tvorcov a posuňte audiovizuálny zážitok na úroveň digitálneho kina.

LG Smart TV 49UN7400 s podporou HDR obsahu

Vychutnajte si neobyčajne ostrý obsah vo vysokom rozlíšení s realistickými farbami vďaka podpore profesionálnych formátov HDR10 Pro a HLG Pro. HDR technológia zobrazí všetky detaily v jasných a tmavých scénach, vďaka čomu si užijete obsah na LG Smart TV 49UN7400 v maximálnej kvalite s vysokým dynamickým rozsahom.

Technológia Ultra Surround

Na zaistenie vynikajúceho zvukového zážitku je Smart TV LG 49UN7400 vybavený výkonnými reproduktormi, ktoré vytvárajú viac virtuálnych zvukových kanálov. Vďaka vyladenému zvukovému výstupu počujete tiché dialógy a okolité zvuky oveľa zreteľnejšie, ako by ste sa nachádzali priamo v danej scéne.

Prístup k obľúbenému obsahu

Majte všetky nové dokumenty, filmy a seriály pekne pohromade na jednom mieste. UHD televízor LG 49UN7400 ponúka prístup k obľúbeným aplikáciám ako Apple TV, Netflix a LG Channels, ktoré poskytujú zdroj nekonečnej zábavy.

S LG UHD TV už neprídete o žiadny zápas

Vďaka funkcii Športové upozornenie získate dôležité informácie o zápasoch aj pri sledovaní iného televízneho kanála. Sledujte upozornenie o nenechajte si ujsť najdôležitejšie momenty športového zápasu.


Smart LED televízor LG 49UN7400 sa postará o realistický zážitok z hrania

Doprajte si neskutočný zážitok z plynulého hrania vďaka nízkemu oneskoreniu obrazovky Smart LED TV LG 49UN7400, okamžite reagujte a získajte dokonalú kontrolu nad hernou akciou. S podporou detailného 4K HDR rozlíšenia a zvukovej technológie Ultra Surround je vytvorená úžasná herná atmosféra, ktorá vás úplne pohltí.

HGiG profil na hranie v HDR

Režim HGiG ponúka hernú grafiku, ktorá najlepšie zodpovedá špecifikáciám a výkonu televízora. S UHD TV LG 49UN7400 si môžete vyberať zo širokého radu rôznych herných titulov a budete mať pritom istotu, že ich zobrazenie bude dokonalé v každom ohľade.


Inteligentnejší život vďaka systému webOS

So Smart TV LG 49UN7400 získate jednoduchý prístup k obľúbeným aplikáciám alebo online streamovacím službám Netflix, Youtube a Prime Video vďaka inteligentnému operačnému systému webOS, ktorý ponúka prepracované používateľské rozhranie. Na zjednodušenie ovládania je k dispozícii funkcia hlasového vyhľadávania a nechýbajú ani praktické aplikácie na prehrávanie multimédií či internetový prehliadač.

Televízor LG UHD TV 4K 49UN7400 zaujme prvotriednym dizajnom s tenkým rámčekom

Televízor LG UHD TV 4K 49UN7400 s uhlopriečkou 49" na prvý pohľad zaujme minimalistickým a do detailu premysleným dizajnom s ultra tenkým rámčekom, ktorý umocní váš zážitok zo sledovania televíznej obrazovky.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 62 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 91 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111 cm
Výška 70,4 cm
Hĺbka 24,9 cm
Výška bez podstavca 65 cm
Hĺbka bez podstavca 8,11 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 73,9 cm
Hmotnosť 12,2 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK612c10
Produktové číslo:  49UN74003LB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16