Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49'' LG 49UJ635V

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49'' LG 49UJ635V

Živý a jasný obraz z každého uhla

Najnovšie technologické inovácie sú zabudované do jedinečného IPS panelu s rozlíšením Ultra HD. Vďaka technológii IPS si tak užijete vynikajúci obraz z akéhokoľvek uhla bez skreslenia. Pozvite celú rodinu alebo priateľov a užite si dokonalý zážitok v podaní Smart TV od LG.

Živé farby

True Color Accuracy využíva pokročilý algoritmus farebného mapovania pre efektívnu korekciu farieb, vďaka čomu televízor poskytuje detailný obraz s prirodzenými farbami.

Skvelý zážitok pre každého

Televízor LG vás nijako neobmedzuje. Pohodlne sa usaďte kdekoľvek vo vašej obývačke a užívajte si perfektný obraz s výnimočnými farbami a kontrastom, akoby ste sedeli priamo oproti obrazovke.

Multi HDR

Technológia pokročilého formátovania umožňuje vychádzať z množstva rôznych a podporovaných algoritmov HDR - High Dynamic Range ako je napr. HLG a HDR 10. Získajte zážitok HDR z viacerých zdrojov.

HDR10 / HLG

Modely radu UJ7507 ponúkajú kompatibilitu s formátmi HDR10 pre Blu-ray a HGL pre vysielanie. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou pre každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

HDR Effect

Urobte z obyčajného obrazu niečo mimoriadne. Pokročilé spracovanie obrazu vytvára HDR efekt aj pre štandardný obsah dynamického rozsahu. Pozdvihnite svoju bežnú zábavu na novú úroveň farieb a kontrastu.

Ultra Luminance

Túžite po jasnej bielej a tmavej čiernej farbe? S technológiou miestneho stmievania sa jedná o absolútnu samozrejmosť. Táto technológia pozdvihne najjasnejšie scény na úplne novú úroveň a tie najtemnejšie scény prebudí k životu.

Kvalitný obraz z každého zdroja

Inovujte akýkoľvek obraz do vyššieho rozlíšenia pomocou funkcie LG 4K Upscaler - prvotriedna technológia spracovania obrazu zvyšujúca rozlíšenie až na kvalitu 4K.

Viackanálový zvukový efekt vás vtiahne do deja

Skvelá televízia si zaslúži skvelý zvuk. Preto je model UJ635V okrem značkového systému reproduktorov vybavený tiež siedmimi virtuálnymi kanálmi, ktoré vytvárajú multikanálový Ultra Surround efekt.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup k internetu, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikania a rolovania na obrazovke. Pre väčší komfort môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111 cm
Výška 70,5 cm
Hĺbka 25,9 cm
Výška bez podstavca 65 cm
Hĺbka bez podstavca 8,11 cm
Hmotnosť 12,7 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607j1
Produktové číslo:  49UJ635V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01