Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49" LG 49SM8200PLA

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49SM8200PLA

Harmonický ultratenký dizajn

Špičkový 4K televízor LG 49SM8200 s uhlopriečkou 123 cm ponúka ultratenký dizajn s minimalistickým rámčekom, vďaka ktorému sa stane harmonickým doplnkom každého moderného interiéru. Unikátny vzhľad podčiarkuje zaoblený kovový stojanček.

Špičkový NanoCell displej so 4K rozlíšením

Smart TV LG 49SM8200 je vybavený špičkovým displejom Nano Cell, ktorý vás úplne pohltí úžasnou kvalitou obrazu, presnou reprodukciou farieb a vynikajúcimi pozorovacími uhlami. 4K Ultra HD obrazovka dosahuje 4× vyššie rozlíšenie, než v prípade klasických Full HD televízorov, takže si vychutnáte čistejší a ostrejší obraz s ohromujúcimi detailmi.

Rafinovaná čistota farieb

Displej LG Nano Cell využíva špeciálne nanočastice, ktoré priebežne optimalizujú jednotlivé farby, vďaka čomu je umožnená tvorba celého farebného spektra pre dokonale verný a živý obraz.

Presné farby aj pri širokých pozorovacích uhloch

Obrazovka televízora LG NanoCell disponuje širokými pozorovacími uhlami, vďaka ktorým si užijete špičkový obraz s realistickými farbami bez skreslenia a ohromujúcim rozlíšením z akéhokoľvek miesta v obývacej izbe.

DTS Virtual: X – rozšírenie zvuku o ďalší rozmer

Vstavané 20 W reproduktory s priestorovou technológiou DTS Virtual: X poskytujú bohatý, bezchybný a všesmerový zvuk, ktorý vás úplne obklopí.

Technológia 4K Active HDR

Technológia 4K Active HDR optimalizuje každú scénu a vytvára jemné detaily a bohaté realistické farby. Vďaka viacfunkčnej HDR, ktorá kombinuje HDR10 a HLG s technológiou úpravy jednotlivých snímok, si vychutnáte dychberúci obraz v úchvatnej HDR kvalite.

Štvorjadrový procesor

O precízne spracovanie obrazu a svižný chod systému sa stará výkonný štvorjadrový procesor, ktorý zaistí pokročilú redukciu šumu a vytváranie dynamickejších farieb a bohatšieho kontrastu. Rovnako využíva inteligentné algoritmy na kvalitné prevedenie obsahu s nízkym rozlíšením do 4K formátu so zachovaním detailov.

Podpora ovládania hlasom

Podpora hlasového ovládania Google Assistant a Amazon Alexa umožní zodpovedať vaše otázky, zatiaľ čo sledujete svoj obľúbený program a zobraziť výsledky priamo na obrazovke bez prerušenia sledovania. Okrem toho môžete rýchlo vyhľadávať obľúbené filmy, hudbu, ovládať funkcie televízora či kompatibilné zariadenia inteligentnej domácnosti.

Plynulé hranie hier v 4K HDR

Televízor LG NanoCell TV zaistí výnimočný zážitok plynulého hrania, vďaka čomu hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke. Vďaka podpore rozlíšenia 4K HDR a technológii Dolby Atmos, ktorá sa postará o bohatý priestorový zvuk, je vytvorená úžasná herná atmosféra.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 109,6 cm
Výška 71 cm
Hĺbka 26,31 cm
Výška bez podstavca 64 cm
Hĺbka bez podstavca 6,36 cm
Hmotnosť 15,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607k7b5
Produktové číslo:  49SM8200PLA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12