Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49" LG 49SK8000PLB

4,9 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49SK8000PLB

Bohaté farby a tmavšia čierna

LG SUPER UHD TV 49SK8000PLB je vybavený špičkovým displejom Nano Cell, ktorý sa pýši úžasnou kvalitou obrazu, presnou reprodukciou farieb a vynikajúcimi pozorovacími uhlami.

Fantastické farby na displeji Nano Cell

Displej LG Nano Cell využíva špeciálne nanočastice, ktoré priebežne optimalizujú jednotlivé farby, vďaka čomu je umožnená tvorba celého farebného spektra na dokonale verný a živý obraz.

Inteligentný procesor a7

Výkonný procesor a7 je optimalizovaný na mieru televízoru LG OLED TV 49SK8000PLB. Vďaka pokročilej technológii spracovania obrazu je znížený šum, vylepšená ostrosť obrazu, hĺbka objektov a plynulosť zobrazenia pri rýchlych scénach.

Cinema HDR,
zhmotnenie vízie filmárov

Vďaka podpore technológií Dolby Vision, Advanced HDR, HDR10 Pro a HLG Pro sa dosiahol precízny obraz s vynikajúcou hĺbkou, ktorý je presne taký, ako zamýšľali jeho tvorcovia. Aj v tých najjasnejších scénach uvidíte všetky detaily, ktoré by inak zostali oku diváka skryté.

Plynulé hranie hier v 4K HDR

Televízor LG SUPER UHD TV 49SK8000PLB zaistí výnimočný zážitok plynulého hrania, vďaka čomu hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke. S podporou rozlíšenia 4K HDR a technológie Dolby Atmos, ktorá sa postará o bohatý priestorový zvuk, je vytvorená úžasná herná atmosféra.

Filmový zvuk u vás doma

Technológia Dolby Atmos vás doslova vtiahne do deja vďaka mimoriadne vernej zvukovej reprodukcii, ktorá vás úplne obklopí 360° priestorovým zvukom. V kombinácii s technológiou Dolby Vision je vytvorený úžasný zážitok, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v kine.

Wallpaper TV s minimalistickým dizajnom

Pozrite sa na zázraky sveta s režimom galérie a vychutnajte si úžasné zábery a umelecké diela z celého sveta bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie obývačky. Jednoduchým hlasovým príkazom alebo stlačením tlačidla na ovládači uvidíte neuveriteľnú krásu prírody a umenia.

Filmový obraz bez hraníc

S jednoliatym vyhotovením a elegantným tenkým displejom s minimalistickým rámčekom sa UHD televízor LG 65SK9500PLA stane ozdobou každého moderného interiéru

Objavte kúzlo inteligentných televízorov

So systémom LG webOS vstúpite do sveta inteligentných televízorov a objavíte veľa nových funkcií a možností multimediálnej zábavy. Televízor môžete pohodlne ovládať hlasom alebo sa pripojiť k sieti a využívať rad prémiových služieb ako je Netflix, Amazon, Youtube, Google Play a ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Telly, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,2 cm
Výška 70,4 cm
Hĺbka 23,08 cm
Výška bez podstavca 64,4 cm
Hĺbka bez podstavca 6,33 cm
Hmotnosť 13,2 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607i72
Produktové číslo:  49SK8000PLB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16