Obnoviť stránku

49" LG 49LH630V

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49LH630V

Zástupca najnovšej generácie inteligentných televízorov LG, 49" model z radu LH630V, má ambície pripútať vás k obrazovke na celé týždne. Okrem detailného obrazu, hutného zvuku, moderných tunerov na príjem všetkých používaných vysielacích štandardov ponúkne inovované prostredie operačného systému WebOS 3.0, ľahké pripojenie do domácej bezdrôtovej siete a mnohé internetové funkcie, v ktorých zvládne zastúpiť tablet alebo smartfón. Elegantná kovová konštrukcia, tenký rámček a zaujímavo tvarovaný stojan ozvláštnia akúkoľvek miestnosť.

Hlavné prednosti:

  • Futuristický kovový dizajn
  • Detailný Full HD obraz
  • Podpora kodeku H.265/HEV - pripravené na budúce DVB-T2 vysielanie
  • Bohaté sieťové funkcie
  • LG WebOS 3.0 - prepracované, intuitívne prostredie
  • Silné zabudované reproduktory

Obrazová aj zvuková špička

Zobrazovanie má pod taktovkou procesor Triple XD Engine, produkujúci úžasne verné farby, kontrast aj jas. Parametre obrazu a jeho prednes môžete prispôsobiť viac vašim predstavám so sprievodcom Picture Wizard III. - napríklad kalibrovať odtiene, ostrosť, úroveň čiernej alebo intenzitu podsvietenia. Technológie Clear Voice III a Virtual Surround Plus zlepšujú kvalitu zvuku pri rôznych typoch obsahu, či už sú to rozhovory a televízne spravodajstvo, alebo akčné a dramatické zábery s priestorovým zvukom.

Nepreberné možnosti prostredia WebOS 3.0

Jednoduchým kliknutím na tlačidlo Domov (Home) môžete vybrať obsah a funkcie z Launchera umiestneného v spodnej časti obrazovky. Launcher vám umožňuje prepínať medzi vysielanými TV programami a ďalším obsahom podľa vašej voľby. Operačný systém WebOS 3.0 je navrhnutý tak, aby zjednodušil používanie inteligentných funkcií, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania a ľahko a zábavne sa ovládal. Využívajte všetku zábavu, ktorú ponúka LG Store, ako sú Live programy, video na požiadanie (VOD), 3D obsah, aplikácie a odporúčaný obsah. Teraz môžete v pokoji relaxovať, pretože s operačným systémom WebOS 3.0 je ovládanie televízora jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Televízor, ktorý bude online

LG 43LH630V je vybavený LAN konektorom aj Wi-Fi modulom, čo rozširuje možnosti na prístup k internetovému obsahu a iným zariadeniam. Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah smartfónu na veľkej obrazovke televízora pomocou Wi-Fi. Ak ste zatiaľ televízor s internetom nevlastnili, budete prekvapení hĺbkou jeho integrácie do celého prostredia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,7 cm
Výška 70,2 cm
Hĺbka 28,2 cm
Výška bez podstavca 64,5 cm
Hĺbka bez podstavca 7,94 cm
Hmotnosť 15,9 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK608i73
Produktové číslo:  49LH630V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11