Obnoviť stránku

49" LG 49LH570V

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49LH570V

LG SMART LED TV

Elegantný televízor LG SMART LED je určený pre všetkých, ktorí si chcú dopriať špičkový obraz a podporu zobrazenia obsahu inteligentných zariadení na veľkej obrazovke. Naservíruje vám prvotriedny vizuál s rozlíšením Full HD a odzbrojí vás čistotou a uveriteľnosťou zobrazených farieb. A to všetko s podporou prehrávania obsahu z domácej siete s DLNA.


Triple XD Engine

Triple XD Engine prináša vyššiu úroveň dokonalosti farieb, kontrastu a jasu na dosiahnutie tej najlepšej kvality obrazu a výkonu.


Vstavaná WiFi

LG Smart TV má zabudovaný čip WiFi, ktorý vylepšuje možnosti konektivity a prístup k televízoru. Vďaka jednoduchšej a rýchlejšej konektivite prostredníctvom WiFi si teraz diváci môžu spestriť sledovanie televízie. 


Picture Wizard III

Picture Wizard III umožňuje ľahko upravovať vlastnosti obrazu, ako je úroveň čiernej, farba, farebný odtieň, ostrosť a podsvietenie.


Virtual Surround Plus

Virtual Surround Plus vylepšuje zvuk a vytvára efekt priestorového zvuku. Vychutnajte si bohatší vylepšený zvuk bez ohľadu na typ sledovaného obsahu. 


Clear Voice III

Clear Voice III zvyšuje kvalitu zvuku tak, že oddeľuje ľudské hlasy od okolitého zvuku, a tak vám prináša jasný a ostrý zážitok z počúvania. S funkciou Clear Voice III sa môžete sústrediť na obsah bez rušivých elementov. 


Dynamické PMI 900

Dynamické PMI 450

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast. 

Miracast / WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu cez WiDi a Miracast. Svoj obsah teraz môžete zdieľať bez problémov a bez obmedzenia.

USB-HID

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

USB-HID

Vďaka rozhraniu USB-HID môžete k televízoru pripojiť klávesnicu a myš na pohodlnejšiu obsluhu prostredia a webového prehliadača.

DLNA

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

DLNA

Vďaka pripojeniu k početným certifikovaným prístrojom DLNA odkiaľkoľvek u vás doma môžete poslať svoje obľúbené médiá na veľkú obrazovku úplne bez kábla.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,8 cm
Výška 70,7 cm
Hĺbka 21,8 cm
Výška bez podstavca 65,7 cm
Hĺbka bez podstavca 8,15 cm
Hmotnosť 10,9 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK608i5
Produktové číslo:  49LH570V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06