Obnoviť stránku

49" Hyundai ULS 49TS292 SMART

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Hyundai ULS 49TS292 SMART

Aj vaša obývačka ožije doteraz najrealistickejším obrazom v pôsobivej veľkosti, vďaka jemnému Ultra HD rozlíšeniu. Tento pokračovateľ Full HD je 4× ostrejší a poskytuje viac detailov. Dôležitá je tiež plynulosť obrazu v rýchlych scénach filmov alebo športových udalostí. Preto má televízor 800Hz spracovanie obrazu, aby bol obraz hladko opísaný za všetkých okolností. Tento kvalitný obraz vďaka šikovným funkciám a tunerom zužitkujete najrôznejšími spôsobmi, takže sa pohodlne usaďte, pretože len tak nevstanete.

Kľúčové vlastnosti

  • Divácky pútavý obraz vo 4K rozlíšení
  • Nekompromisná ponuka tunerov (DVB-T2 / T / C / S2 / S)
  • DVB-T2 certifikovaný pre budúce vysielanie
  • DVB-S2 certifikovaný Skylink Ready
  • Sledovanie TV na tablete alebo smartfóne
  • Doplnené vysielanie o obsah HbbTV
  • Prístup k Netflix a Voyo
  • Prenášanie multimédií cez sieť

Pripravený na budúcnosť

K televízoru nepotrebujete žiadne ďalšie prijímače (tunery). Vnútri už je zabudovaná celá sada pre príjem všetkými cestami. Satelitný tuner S2 je dokonca certifikovaný pre Skylink Ready, takže máte zaručenú funkciu všetkých služieb Skylink vo vysokom rozlíšení. Tuneru DVB-T2 taktiež nechýba certifikácia Českých rádiokomunikácií pre nadchádzajúce vysielanie po roku 2020. S televíziou teda budete pripravení aj na budúcnosť, kedy už nebudete musieť investovať do ďalšieho tunera.

Používateľovi v ústrety

Internetový prehliadač dopĺňa rad užitočných aplikácií ako YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie, ktorými je televízor vybavený už z výroby. Veľkou výhodou je integrovaná WiFi, zaisťujúca bezchybný chod internetu bez potreby ťahania káblov. S DLNA televízor je možné prepojiť prostredníctvom domácej siete s ostatnými prístrojmi, ktoré tiež podporujú DLNA (počítače, tablety, NAS ...). Pomocou Miracast sa zase bude zrkadliť displej kompatibilného telefónu na veľkej televíznej obrazovke.

České i americké streamovanie

S chytrým televízorom Hyundai môžete sledovať americkú internetovú Netflix. Filmy, seriály a reality show v angličtine. Netflix poskytuje ako licencovaný obsah, tak aj vlastnú tvorbu. Aplikácia Voyo je potom ďalším krokom smerom k užívateľom smart zariadení, ktorí si jej prostredníctvom môžu vychutnať vyše dvetisíc filmov zo zahraničnej i domácej produkcie, rozsiahlu databázu pôvodných relácií televízie Nova a aj rad exkluzívnych športových prenosov na NOVA SPORT1 a 2.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,2 cm
Výška 70,9 cm
Hĺbka 27,4 cm
Výška bez podstavca 65,7 cm
Hĺbka bez podstavca 9,2 cm
Hmotnosť 10,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY239h2
Produktové číslo:  HYUULS49TS292SMART
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17