Obnoviť stránku

48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

SMART OLED Android TV Sony Bravia OLED KE-48A9 vám poskytne čistý a jasný obraz doplnený priestorovým zvukom

Smart televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 sa pýši uhlopriečkou 123 cm, na ktorej zobrazí obsah s podporou úchvatného 4K rozlíšenia. O verné podanie najrôznejších farebných odtieňov sa postará štandard HDR10 a prepracovaný TRILUMINOS displej. Televízia disponuje množstvom inteligentných funkcií, vďaka ktorým bude nielen jej sledovanie, ale aj ovládanie, úplne prirodzený a skvelý zážitok. Sony Bravia OLED KE-48A9 je kompatibilný so štandardom uchytenia VESA, takže ju môžete pokojne pripevniť nastenu. Či už bude stáť, alebo visieť, vďaka svojmu dizajnu s čistými líniami a minimálnymi rámčekmi vkusne doplní akýkoľvek interiér. Sony Bravia OLED KE-48A9 má v sebe zabudované reproduktory s výkonom 25 W s rýdzim, plnohodnotným zvukom. Vďaka systému Android budete mať k dispozícii rad užitočných aplikácií. Sony Bravia OLED KE-55A8 je ideálnym smart televízorom pre herný systém PlayStation.

Kľúčové vlastnosti SMART OLED Android TV Sony Bravia OLED KE-48A9

  • Úchvatné 4K rozlíšenie
  • Uhlopriečka 123 cm
  • Moderný a elegantný dizajn s tenkými rámčekmi
  • Sústava reproduktorov s celkovým výkonom 25 W
  • Podpora najrôznejších video formátov
  • Jednoduché pripojenie vášho inteligentného telefónu alebo USB k televízii Sony
  • Kvalitný OLED panel
  • Vysoký dynamický rozsah HDR10
  • 4 zvukové režimy (Štandardný, Hudba, Kino, Šport)
  • Priestorový zvuk DTS (digitálny priestorový zvuk)
  • Podpora Dolby Atmos
  • Dolby Video, HLG
  • Dynamické vylepšenie kontrastu a farieb
  • Pripojenie k internetu pomocou Wi-Fi alebo kábla
  • Kompatibilita s VESA štandardom
  • Bluetooth 4.2
  • Vstavané úložisko s kapacitou 16 GB

Prednosti SMART OLED Android TV Sony Bravia OLED KE-48A9

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Živý obraz so skvelým kontrastom

Kombinácia vysokého rozlíšenia, moderného procesora a vyspelého displeja vám zaistí maximálny zážitok zo sledovania. OLED panel vám ukáže, ako vyzerá intenzívny kontrast.

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Prvotriedne zvukové podanie

Samotná obrazovka funguje ako reproduktor, vďaka čomu budete počuť vyladený a presný zvuk zo správnej časti scény.

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Prepracovaný dizajn One Slate

Úplne minimálny rámček televízie Sony Bravia OLED KE-48A9 vás nijako nebude rušiť, takže sa môžete iba sústrediť na prehrávaný obsah.

Nebudete ochudobnení o jediný detail

Smart televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 disponuje moderným procesorom, ktorý sa nachádza aj v 8K televízoroch. Tento procesor analyzuje dáta a postará sa tak o zvýšenie kontrastu v každej scéne, vďaka čomu uvidíte nepreberné množstvo detailov. Zobrazovací OLED panel vám poskytne špičkový jas, sýtu čiernu a realistický obraz.

Sony Bravia OLED KE-48A9 vám sprostredkuje zreteľnejšie farby, väčší kontrast a hĺbku

Inteligentný televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 v sebe ukrýva funkciu Pixel Contrast Booster, ktorá slúži k zintenzívneniu farieb a zvýšeniu kontrastu na jasných miestach. Vďaka tomu uvidíte svet na obrazovke v najrôznejších farbách a ich odtieňoch. OLED panel zobrazí realistický obraz s jemnými textúrami a sýtou čiernou. Rovnaký procesor poháňa aj 8K televízory od Sony.

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Špičkový panel LCD siahajúci až k okrajom

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Konvenčný OLED panel

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

OLED panel od Sony s Pixel Contrast Booster

Vylepšenie objektov pomocou HDR

Object-based HDR remaster je technológia, ktorá sa stará o analýzu farieb objektov na obrazovke televízie Sony Bravia OLED KE-48A9 a o následnú úpravu kontrastu. Vďaka jednotlivo vylepšeným objektom dosiahne televízia sprostredkovanie oveľa väčšej hĺbky obrazu a detailnejších textúr.

Užite si aj ten najjemnejší detail vďaka 4K rozlíšeniu

Sony Bravia OLED KE-48A9 má vo svojej výbave moderný procesor X1™ Ultimate, ktorý analyzuje a spracováva dáta, vďaka čomu doplňuje 4K obraz o detaily a textúry. Ak budete sledovať film v 2K alebo Full HD rozlíšení, televízia automaticky zlepší rozlíšenie takmer na úroveň 4K prostredníctvom technológie 4K X-Reality™ PRO. Sony Bravia KE-48A9 disponuje technológiou Object-based Super Resolution, ktorá sa postará a verné zobrazenie textúr objektov.

S TV Sony Bravia OLED KE-48A9 odhalíte svet plný farieb

Televízor Sony Bravia má špeciálny TRILUMINOS displej, ktorý sprostredkuje oveľa širšiu paletu farieb, než ste boli doteraz zvyknutí. Vďaka tomu uvidíte tie najrôznejšie odtiene farieb a svet na obrazovke televízie Sony Bravia OLED KE-48A9 doslova ožije vo vašej obývačke.

Aj svižné scény môžu byť čisté a jasné

Sony Bravia OLED KE-48A9 má k dispozícii technológiu X-Motion Clarity™, vďaka ktorej bude obraz jasný, čistý a plynulý. Technológia jednotlivo kontroluje zábery a upravuje ich jas, aby vám nič neuniklo.

Spolupráca Dolby Vision s HDR

Smart televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 disponuje technológiou Dolby Vision a štandardom s vysokým rozlíšením (HDR), vďaka čomu si budete môcť užiť pútavý zážitok pri sledovaní filmov a seriálov. Scény doslova ožijú pomocou výraznejšieho osvetlenia, žiarivejších farieb a temnejšej čiernej.

Netflix Calibrated Mode

Tento režim bol vyvinutý pre pôvodné relácie streamovacej služby Netflix. Vďaka tomu si na smart televízore Sony Bravia OLED KE-48A9 užijete obraz tak, ako ho zamýšľali autori.

Obklopte sa kvalitným zvukom

Sony Bravia OLED KE-48A9 má reproduktory s celkovým výkonom 25 W, ktoré sprostredkujú čistý zvuk prichádzajúci zo všetkých smerov. Vďaka tomu sa tak vždy ocitnete priamo v centre diania.

Acoustic Surface Audio

Inteligentná televízia Sony Bravia OLED KE-48A9 využíva technológiu Acoustic Surface Audio, vďaka ktorej sa samotná obrazovka stáva reproduktorom. Špeciálny menič za obrazovkou jemne rozochvieva obrazovku, takže zvuk vychádza z toho správneho miesta.

Všadeprítomný zvuk s Dolby Atmos

Sony Bravia OLED KE-48A9 vám sprostredkuje komplexný zážitok zo sledovania ľubovoľného obsahu. Užite si nielen skvelý obraz, ale aj perfektný zvuk. Ten vďaka technológii Dolby Atmos prichádza nielen spredu, ale aj zhora.

S-Force Front Surround zaistí multidimenzionálny zvuk

Táto technológia vytvára priestorový zvuk, ktorý je porovnateľný so zvukom z niekoľkých samostatných reproduktorov. Vďaka tomu sa ponoríte ešte viac do sledovania vášho filmu.

Technológia Voice Zoom

Sony Bravia OLED KE-48A9 vám vďaka Voice Zoom umožní počuť úplne zreteľne ľudskú reč, a to bez nutnosti zvyšovať hlasitosť na ovládači. Túto funkciu využijete pri sledovaní dokumentov alebo spravodajských relácii.

Ambientná optimalizácia

Televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 vám zaistí ideálny zážitok zo sledovania. Televízia disponuje technológiou, ktorá sa stará o optimalizáciu obrazu a zvuku podľa okolitého prostredia. Pohodlne sa usaďte a užite si skvelú podívanú.

Prispôsobenie jasu vašej miestnosti

Televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 má zabudovaný svetelný snímač, ktorý slúži na určenie svetelných podmienok vo vašej miestnosti. Na základe nameraných hodnôt smart televízia Sony Bravia OLED KE-48A9 automaticky upraví jas obrazovky tak, aby bol výsledný obraz vždy dokonalý.

Sony Bravia OLED KE-48A9 prispôsobí zvuk prostrediu

Sony Bravia OLED KE-48A9 je natoľko inteligentná, že dokáže prispôsobiť zvukový výstup vašej miestnosti tak, aby ste si mohli užiť kvalitné ozvučenie. Televízia deteguje najrôznejšie objekty, ktoré by mohli pohlcovať zvuk, a reprodukuje zvuk optimalizovaný pre danú miestnosť.

Elegantný dizajn doplní akýkoľvek interiér

Sony Bravia OLED KE-48A9 exceluje aj po dizajnovej stránke. Televízia sa pýši One Slate dizajnom, vďaka čomu obrazovka televízie dosiahne až do samotných okrajov televízora.

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Úzky hliníkový rám

Minimálny hliníkový rám zaistí, že sa budete sústrediť len na dianie na obrazovke a nie na televíziu samotnú.

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Stredový hliníkový stojan

Dizajn stojana bol navrhnutý tak, aby smart televízia Sony Bravia OLED KE-48A9 skvele zapadla do vášho interiéru.

Televízor 48'' Sony Bravia OLED KE-48A9

Takmer neviditeľné káble

Televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 má špeciálne držiaky na káble, ktoré tak zostanú úhľadne ukryté. Vďaka tomu vyzerá televízia dobre zo všetkých uhlov.

Nebojte sa prehovoriť

Sony Bravia OLED KE-48A9 disponuje vylepšeným hlasovým ovládaním, ktoré vám ihneď umožní užívať si najrôznejšie aplikácie alebo filmy a ďalšie relácie. Stačí si len povedať.

Android TV ponúkne rad aplikácií

Preberajte sa neskutočne širokou ponukou aplikácií, ktoré vám Sony Bravia OLED KE-48A9 umožní využiť. Užite si viac radostí a zábavy s oveľa väčšou porciou aplikácií.

Už nebudete musieť čakať

Sony Bravia OLED KE-48A9 spustí aplikácie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým – napríklad Netflix nabehne až 3× rýchlejšie ako predtým.

Sony Bravia OLED KE-55A8 podporuje funkcie Apple AirPlay a Apple HomeKit

Vďaka funkcii Apple AirPlay možno zdieľať audio alebo video z vášho iPhone, iPadu alebo Macu priamo na obrazovku televízie Sony Bravia OLED KE-48A9. Taktiež budete môcť sledovať filmy a relácie z aplikácie Apple TV.

Stačí jedno stlačenie a môžete si vybrať obľúbený program na Netflix

Aby ste mali maximálne pohodlie pri výbere programu, disponuje ovládač televízie Sony Bravia OLED KE-48A9 špeciálnym tlačidlom Netflix, po ktorého stlačení sa aplikácia ihneď zapne.

Využite svoj inteligentný telefón naplno s Chromecast

Sony Bravia OLED KE-48A9 má v sebe zabudovanú službu Chromecast, vďaka ktorej môžete preniesť všetky videá, fotky, aplikácie alebo hry z displeja telefónu na obrazovku TV, a to v plnej kvalite. Stačí iba jedno kliknutie a požadovaný obsah z vášho smart zariadenia s Android alebo iOS sa objaví na obrazovke televízie Sony Bravia OLED KE-48A9.

Inteligentné diaľkové ovládanie

K televízoru Sony Bravia OLED KE-48A9 môžete pomocou HDMI pripojiť set-top box alebo iné zariadenie, ale všetko budete môcť ovládať iba jediným ovládačom. Tento šikovný ovládač má nový zaoblený dizajn s lepším rozložením tlačidiel, takže bude ovládanie Sony Bravia OLED KE-48A9 a ďalších zariadení úplne jednoduché a intuitívne.

Softvér na autokalibráciu

Full Array televízor Sony Bravia OLED KE-48A9 využíva autokalibračný softvér Calman. Ide o nástroj, ktorý sa postará o presnú kalibráciu a doladenie obrazu a zobrazenie farieb. Táto kalibrácia vám umožní vidieť farby v reálnom podaní.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 90 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 92 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 106,9 cm
Výška 62,9 cm
Hĺbka 25,5 cm
Výška bez podstavca 62,4 cm
Hĺbka bez podstavca 5,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 47 cm
Hmotnosť 17,6 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Typ reproduktorov Subwoofer

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WS1018h4c
Produktové číslo:  KE48A9BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12