Obnoviť stránku

48" Sony Bravia KDL-48W705C

4,6 92 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48" Sony Bravia KDL-48W705C


Nezbytný luxus, tenké prevedenie


Doprajte si hodnotnejší zážitok ze sledovania s úchvatnou kvalitou obrazu Full HD v tenkom a elegantnom prevedení. Užívajte si ponuku chytrejších funkcií televizorov s bezproblémovým a intuitívnym prístupom k širokej ponuke aplikacií, hier, filmov, internetových videií a dalšieho obsahu.

S pokročilými technológiami, vďaka ktorým je všetko, čo sledujete, ostrejšie, plynulejšie a realistickejšie, je odlišnost televizorov BRAVIA jasná. Mnoho technológií zdokonaľujúcich obraz i zvuk navodí špičkovú atmosféru kinosály u vás v obývačke.


Sony Bravia KDL-48W705C
 

Úchvatné detaily z akéhokoľvek zdroja

Technológia Sony s vysokým výkonom spracovania obrazu zvyšuje rozlíšenie každého pixelu. Jednotlivé části každého záberu sú analyzované a porovnávané so špeciálnou obrazovou databázou. Redukcia šumu pomocou technológie X-Reality PRO znižuje rôzné typy šumu u analógových a digitálnych televíznych signálov, diskov DVD a Blu-ray Disc a dokonca i u digitálnych fotografií.


Smartphone na veľkej obrazovke

Zobrazujte na obrazovke televízora média a aplikacie zo smartphonu pomocou káblu MHL (Mobile High-Definition Link). Prehliadajte si videá a fotografie v kvalite HD a využívajte aplikacie na veľkej obrazovke alebo prostredníctvom reproduktorov televizora poslúchajte skladby mp3. Jediným káblom sa pripojíte k televizoru BRAVIA a pritom dobíjate bateriu telefónu.

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Motionflow XR pre plynulé zobrazenie akčných scén  

Užívajte si hladké a ostré detaily i vo veľmi rychlých scénách vďaka technológii Motionflow XR. Táto inovatívna technológia vytvára a vkladá zábery naviac medzi tie pôvodné. Porovnáva najdôležitejšie vizuálne faktory v rade záberov a potom vypočíta zlomok sekundy, kedy v sekvenciách chýbajú akcie.

Režimy zahrňajú tiež vkladanie čierneho záberu, ktorý zaistí skutočný  filmový obraz bez rozmazania.


X-Reality PRO: Objavte znovu každý detail

Zoznámte sa s úžasným svetom výnimočnej čistoty obrazu všetkého, čo sledujete. Výkonná technológia pre spracovanie obrazu jedinečným spôsobom vylepšuje každý pixel.

Jednotlivé části každej scény sú analyzované a porovnávané so špeciálnou obrazovou databázou, ktorá se venuje samostatnej štruktúre, kontrastu, farbe a okrajom obrazu. Užite si výrazne obmezený obrazový šum ve všetkom, čo sledujete.

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Vychutnajte si svoje chvíle slávy s funkciou Photo Share

Zdieľajte fotografie prostredníctvom televízora BRAVIA a vaši priatelia si z nich budú môcť uložiť tie najobľúbenejšie. Bezdrôtové prenosy vo vašej sieti sú rýchle a stabilné. Fotografie možno zdieľať v pôvodnej veľkosti pomocou smartphonov so systémom Android (Android 2.3 a novší) alebo iOS (iOS5 a novší). Nepotrebujete pripojenie k internetu ani žiadne aplikácie.

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD 

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jedným dotykom alebo na základe nastaveného časovača na připojenom zariadení USB HDD s kapacitou až 2 TB.

Pri sledovaní stačí stlačiť tlačidlo nahrávania. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Tenké prevedenie pre ľahšie upevnenie na stenu 

Tenké prevedenie s minimalistickými rámčekami sa jednoducho začlení do obývacej miestnosti a umožní jednoduché zavešenie na stenu. Môžete sa teda venovať zábave s obrazom takmer od okraja k okraju. Jedná sa o dokonalé spojenie formy a funkcie, ktorého výsledkom je pohlcujúcí zážitok zo sledovania.

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Sony Bravia KDL-48W705C
 

Stvorené na počúvanie: Režim ClearAudio+ 

Zvuk rovnako živý ako obraz. Technológia ClearAudio+ dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúci zážitok, ktorý vás zdanlivo obklopí. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou a zreteľne bez ohľadu na to, čo práve sledujete.

Reproduktor s technológiou Bass Reflex vytvára čistý, bohatý zvuk od jasných výšok po mohutné hĺbky. 

 

Kompletnú špecifikáciu nájdete na stránkách SONY.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 108,9 cm
Výška 67,1 cm
Hĺbka 19,5 cm
Výška bez podstavca 63,2 cm
Hĺbka bez podstavca 5,7 cm
Hmotnosť 11,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1048l4
Produktové číslo:  KDL48W705CBAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07