Obnoviť stránku

48 "Samsung UE48JU6472

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48 "Samsung UE48JU6472


Štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD

Rozlíšenie Ultra HD zaistí, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete môcť sledovať jasnejšie ako kedykoľvek predtým. Váš UHD televízor od spoločnosti Samsung ponúka rozlíšenie, ktoré je štyrikrát vyššia ako Full HD, doplnené o presné a verné farby.


najdramatickejší zážitok

Plochý obraz ožíva a ponúka skvelý zážitok zo sledovania vďaka technológii Contrast Enhancer. Televízor Samsung automaticky nastavuje rôzne úrovne vylepšenia kontrastu pre rôzne oblasti a objekty na obrazovke a vytvára tak efekt podobný 3D, vďaka ktorému je sledovanie ešte podmanivejší a zábavnejšie.


Smart TV sa prispôsobili životnému štýlu 21. storočia

Vylepšené používateľské rozhranie je neuveriteľne intuitívne a ponúka rad zábavných a praktických funkcií, ktoré oceníte v každej situácii. Vzhledom k tomu, že využíva zbrusu nový operačný systém Tizen, budete si môcť užívať prakticky nekonečnú ponuku zábavného obsahu.


Dokonalá synchronizácia televízora a mobilných zariadení

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje zdieľanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Samsung Smart TV prijme signál, akonáhle je zariadenie dostatočne blízko, a bez problémov prehrá obsah v optimálnom rozlíšení na veľkej obrazovke.


inteligentnejší televízor

Vaša brána k úplne novému, inteligentnejšiemu zážitku, ktorý nájdete hneď v spodnej časti obrazovky, takže budete mať všetko neustále na očiach. Ľahko použiteľný panel ponuky vašej Smart TV poskytuje rýchlejší, plynulejšie a intuitívnejšie prístup k vášmu obľúbenému obsahu.


Výkonnejšie optimalizácia pre ešte vyššiu kvalitu obrazu

Technológia segmentového stmavovanie obrazu vám umožňuje vychutnať si sledovanie obrazu s hlbšiu čiernu a čistejšími odtiene bielej, vďaka ktorým je všetko na obrazovke živšie a dramatickejší. Technológia Micro Dimming Pro rozdeľuje obraz na dvakrát viac segmentov ako štandardné technológie Micro Dimming.


Od teraz si môžete naplno vychutnávať všetok obsah

Televízory Samsung sú rýchle, výkonné, plné zábavy a hlavne sa ľahko používajú. Všetok svoj ??obľúbený obsah budete mať na dosah ruky prostredníctvom výrazne zjednodušené služby Smart Hub, ktorá vďaka osmijádrovému procesoru funguje neuveriteľne svižne. Vynikajúci výkon umožňuje pohodlný multitasking.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 108,7 cm
Výška 67,7 cm
Hĺbka 25,5 cm
Výška bez podstavca 63,1 cm
Hĺbka bez podstavca 6,3 cm
Hmotnosť 13,6 kg
Kód:  WR457k46b
Produktové číslo:  UE48JU6472UXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18