Obnoviť stránku

48 "Samsung UE48JU6072

4,8 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48 "Samsung UE48JU6072

Víc bodů, víc detailů

Viac bodov, viac detailov

Ultra HD rozlíšení zabezpečí dokonalú reprodukciu aj tých najmenších detailov, ktoré by na obyčajnom Full HD televízoru zostali skryté. UHD televízor má štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD. Vďaka inovatívnemu spôsobu reprodukcie je zvýšená kvalita obrazu aj pri nižšom rozlíšení.

Živé a prirodzené farby

Živé a prirodzené farby

Technológia PurColor reprodukuje všetky farby v čo najprirodzenejšie a najčistejšej forme. Jednotlivé farebné odtiene sú zobrazené vo výrazne širších škálach. Vďaka UHD rozlíšenie je podanie farieb oveľa presnejšie a realistickejšie.

dokonalý obraz

dokonalý obraz

Ultra HD televízory Samsung prináša vysokú kvalitu obrazu s úžasnými detailmi pre dokonalý zážitok zo sledovania vašich obľúbených programov a filmov. Vďaka mnohým automatickým funkciám, ktoré vylepšujú úrovne farieb, kontrastu a ostrosti, vznikajú pôsobivé a dychberúci obrazmi.

Ranné prehled toho najdôležitejšieho

Ranné prehled toho najdôležitejšieho

Každé ráno po prebudení získajte okamžitý prístup k svojmu rozvrhu, aktuálnemu počasie a spravodajstvo. Prispôsobte si prostredie podľa svojich požiadaviek. Televízor navyše môžete synchronizovať s nastavením budíka vo vašom smartphonu, takže sa súhrn na obrazovke zobrazí presne v momente, keď vstávate.


výkonný procesor

Výkonný štvorjadrový procesor zabezpečí plynulejšie ovládanie televízora a ušetrí vám tak veľa času. Prepínanie obsahu i prehliadania webu je vďaka vysokému výkonu rýchlejšie a všetka interakcia plynulejšie.


výborný kontrast

Segmentové stmavovanie obrazu zaistí hlbšie podanie čiernej farby a čistejší odtiene bielej. Technológia Micro Dimming Pro oproti štandardnej verzii rozdeľuje obraz na dvakrát viac segmentov a zaručuje tak ešte lepšie úrovne kontrastu pre detailnejší obraz.


multimediálne zábava

Prostredníctvom služby Smart Hub budete mať multimediálny obsah na dosah ruky. Vďaka mnohým aplikáciám si užijete veľa zábavy. Prostredie Smart Hub je navyše vďaka výkonému procesoru a pokročilému multitaskingu veľmi svižné.


Jednoduchá synchronizácia

Prepojte Smart TV s vašimi mobilnými zariadeniami pomocou funkcie Easy Sharing a otvorí sa vám úplne nový svet zábavy a užitočných funkcií. Jediným kliknutím môžete na veľkej obrazovke zdieľať obsah z mobilných zariadení. Vaše obľúbené televízne programy tak môžete mať neustále pri sebe.


ConnectShare

Funkcia ConnectShare Movie USB umožní ľahko pripojiť váš flash alebo pevný disk k televízoru. O kamžitě môžete začať sledovať obľúbené filmy, fotografie alebo počúvať hudbu z pohodlia vášho obývacej izby.


múdra ponuka

múdra ponuka

Vaša brána do sveta informácií a zábavy sa teraz nachádza v spodnej časti obrazovky. Získajte rýchlejší a intuitívnejší prístup k vášmu obľúbenému obsahu, ktorý už nemusíte zdĺhavo hledať. Samsung TV si všetko pamätá za vás a zároveň odporučí nový zaujímavý obsah, ktorý by vás mohol zaujať.


kľúčové vlastnosti

  • Úchvatný dizajn s minimalistickým rámčekom.
  • Detailné a ostrý UHD obraz.
  • Intuitívne a svižné prostredia.
  • Rozsiahly portál pre zábavu a aplikácie.
  • Pokročilá synchronizácia s mobilnými zariadeniami.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 108,7 cm
Výška 70,05 cm
Hĺbka 27,8 cm
Výška bez podstavca 63,1 cm
Hĺbka bez podstavca 6,33 cm
Hmotnosť 11 kg
VESA prichytenie 400×400
Kód:  WR457k33
Produktové číslo:  UE48JU6072UXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13