Obnoviť stránku

48 "Samsung UE48J5202

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48 "Samsung UE48J5202

Dokonale ostrý obraz

Dokonale ostrý obraz

Vďaka Full HD rozlíšení televízia ponúka ostrý a jasný obraz v každom detaile pre vytvorenie úžasného zážitku zo sledovania vášho obľúbeného programu alebo filmu.

Vylepšené podání barev

Vylepšené podanie farieb

Vďaka pokročilému obrazovému algoritmu Samsung Wide Color Enhancer Plus je výrazne zlepšená obrazová kvalita a podanie farieb. Algoritmus analyzuje obraz a zobrazuje detaily, ktoré by inak zostali skryté.

Vysoká úroveň domácí zábavy

Vysoká úroveň domácej zábavy

S televíziou Samsung si vychutnáte vysokú úroveň domácej zábavy vďaka kvalitnému obrazu vo vysokom rozlíšení. Full HD obraz s maximálnou ostrosťou a živé farby povýši každodenné sledovanie televízie na zážitok. Pripojte Blu-ray prehrávač a ponorte sa do filmového sveta alebo pripojte konzolu a objavte herné realitu v celej kráse.


Krištáľovo čistý obraz

Technológia Samsung Clean View odstraňuje nežiaduce digitálne alebo analógový obrazový šum. Analógový šumový filter redukuje šum a zlepšuje kvalitu obrazu z oboch káblových vstupov.


multimediálne zábava

S e zabudovaným HDMI konektorom premeníte vašu Samsung TV na multimediálne zábavné centrum. HDMI zaisťuje vysokorýchlostný prenos digitálnych dát s vysokým rozlíšením. Môžete tak pripojiť rôzne externé zariadenia a sledovať váš obľúbený multimediálny obsah.


ConnectShare

Funkcia ConnectShare Movie USB umožní ľahko pripojiť váš flash alebo pevný disk k televízoru. O kamžitě môžete začať sledovať obľúbené filmy, fotografie alebo počúvať hudbu z pohodlia vášho obývacej izby.


kľúčové vlastnosti

  • Štýlový úzky rámček a podstavec.
  • Full HD obraz s vylepšeným kontrastom, farbou a ostrosťou.
  • PQI (Picture Quality Index): 200
  • USB konektor pre prehrávanie multimédií.
  • Nízka spotreba (trieda A +).

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 126 cm
Výška 72,2 cm
Hĺbka 14,3 cm
Hmotnosť 10,4 kg
Kód:  WR457k24
Produktové číslo:  UE48J5202AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19