Obnoviť stránku

48" Samsung UE48H6200

4,8 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48" Samsung UE48H6200

Samsung radu H6200 prináša brilantný Full HD obraz a s ním aj prísun takmer neobmedzenej zábavy. Vďaka 3D obrazu sa pri sledovaní televízie úplne ponoríte do deja. Medzi použitými technológiami vyniká Wide Color Enhancer Plus, ktorá využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu. Ekologický senzor sa zase postará o optimálny jas obrazu na základe svetla v miestnosti. Unikátnou funkciou je konverzia štandardného 2D video obsahu na 3D.


Smart Hub

Smart Hub

Zábava so Smart TV

Samsung Smart TV vám prostredníctvom služby Smart Hub sprostredkuje prístup k celému radu úžasných aplikácií, videoklipov, televíznych programov a príspevkov zo sociálnych sietí. Vylepšená funkcia Motion Control rozpozná dokonca aj pohyby prstov, takže na výber kanálu alebo úrovne hlasitosti, načítanie aplikácií, rolovanie webových stránok a pohyb v službe Smart Hub vám bude stačiť jediný prst.


Vylepšená aplikácia Smart View

S najnovšou aplikáciou Smart View 2.0 od spoločnosti Samsung si budete môcť ľahšie užívať všetok obsah presne tak, ako to máte radi. Pomocou domácej siete môžete streamovať naživo vysielaný televízny obsah na smartphone alebo tablete a ako diaľkový ovládač televízora je možné ľahko využiť mobilné zariadenia.

Smart View 2.0

Smart View 2.0


Vynikající výkon

Vynikajúci výkon

Výkonný štvorjadrový procesor

Vďaka výkonnému štvorjadrovému procesoru ponúka vaša Samsung Smart TV vyšší výkon. Rozdiel zaznamenáte okamžite - multitasking, prepínanie obsahu aj prehliadanie webu bude rýchlejšie a všetka interakcia bude plynulejšia. S takým vysokým výkonom sa už budete môcť len a len baviť, nie na niečo neustále čakať.


Vzrušenie z dôležitého zápasu

Režim Futbal dodá ostrosť a vernosť zelenej pažiti aj všetkým ostatným farbám na štadióne. Vzrušená atmosféra k vám intenzívne doľahne cez výrazný efekt priestorového zvuku.

Režim Fotbal

Režim Futbal


Zábava z USB

Zábava z USB

Sledujte filmy z USB

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk či pevný disk a budete si môcť ihneď užívať svoje filmy, fotografie alebo hudbu. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo z pohodlia obývačky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 107,51 cm
Výška 71,12 cm
Hĺbka 14 cm
Výška bez podstavca 63,1 cm
Hĺbka bez podstavca 6,35 cm
Hmotnosť 12,9 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR447e2a
Produktové číslo:  UE48H6200AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14