Obnoviť stránku

48 "Samsung RM48D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48 "Samsung RM48D

Veľkoformátový displej RMD s podtitulom SMART Signage TV je odpoveďou na dopyt po televíziu a prezentačným nástrojmi sa spoľahlivým prevádzkou 16 × 7 aj v náročnejších podmienkach. Displeje SMART Signage TV sú odolnejšie ako bežné televízory pre domácnosti, ktoré sú navrhnuté na použitie len 8 hodín denne. Tento displej môže byť v prevádzke až 16 hodín denne, a to aj nepriaznivých podmienkach, ako je vysoká teplota alebo vlhkosť. Neobmedzujte sa teda vo výbere miesta a umiestnite displej do pozície, kde bude vaša reklama či oznámenia stále na očiach.

kľúčové vlastnosti

  • Pútavé zobrazenie pritiahne divákov
  • Pre prevádzku 16 hodín denne, 7 dní v týždni
  • Možnosť kombinácie TV vysielania s vlastným oznámením
  • Pohodlná správa obsahu a okamžitej úpravy podľa aktualít
  • Aplikácia pre riadenie z tabletu alebo telefónu
  • PC softvér pre užívateľsky prívetivú tvorbu a správu obsahu
  • V balení stojan aj držiaku na stenu

pritiahnite pozornosť

Hlavné je však zobrazenie reklamy. Aby obrazovka pritiahla pozornosť návštevník, je ideálny skombinovať živé TV vysielanie s vaším vlastným obchodným oznámením. Pamäť flash pojme obsah pre prehrávanie, a tak nepotrebuje k svojej prevádzke počítač či prehrávač. Pútavé reklamné plochy ľahko zmeníte prostredníctvom ľahko použiteľného rozhrania, v ktorom sú k dispozícii bezplatné prezentačné šablóny a nástroje pre rýchle vytváranie obsahu. Televíziu je možné ovládať bezdrôtovo priamo z chytrého telefónu či tabletu - stačí odoslať obsah priamo do displeja.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 16 h/deň
Kód:  WH609d2
Produktové číslo:  LH48RMDELGW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18