Obnoviť stránku

48" Samsung DM48E

Príslušenstvo k tovaru

48" Samsung DM48E

Samsung DME je profesionálny displej so živým obrazom, vysokým jasom (450 cd), výnimočnou odolnosťou na prevádzku 24/7 a s funkciami, ktoré potrebujete na podporu svojho podnikania. Full HD obrazovka veľkosti 48" s unikátnou funkciou Picture Quality Enhancer pretaví obyčajné komerčné oznámenie na vizuálny zážitok. Zabudovaná je kompletná platforma na servírovanie obsahu a prehrávanie multimédií bez potreby počítača. Ale ponúka sa aj kompletný sortiment vstupov pre flexibilné možnosti dodávania obsahu.

Kľúčové vlastnosti

  • Zaujme divákov kvalitným, dobre viditeľným obrazom
  • Picture Quality Enhancer optimalizuje farby, detaily, kontrast a farebnú teplotu
  • Pripravený na prevádzku 24 hodín, 7 dní v týždni
  • Kompletná platforma s prehrávačom médií (4-jadrový procesor a 8 GB pamäte)
  • Pohodlná správa obsahu, úpravy aj celé vytváranie vlastných šablón
  • Aplikácia na riadenie z tabletu alebo telefónu
  • WiFi pripojenie na ovládanie a prehrávanie z vlastných knižníc
  • Podporuje väčšinu tradičných formátov vrátane živých stránok RSS
  • Magic Clone zjednodušuje inštaláciu viacerých displejov (kopírovanie nastavení)
  • Ľahký dizajn zabezpečí jednoduchú inštaláciu do videosteny až 15 × 15 LCD

Nielen displej

Funkcia automatického prepínania zdroja sa postará o stále využívané zobrazovacie plochy. Ak pôvodný zdroj obsahu zlyhá, displej automaticky prepne na obsah z druhého zdroja. Displej Samsung DME je vybavený treťou generáciou systému SSSP (Samsung Smart Signage Platform), ktorý zobrazí obsah bez ďalšieho počítača alebo prehrávača médií. Tento systém na čipe (SoC) s vlastným multimediálnym prehrávačom zjednodušuje konfiguráciu a správu tým, že eliminuje potrebu PC. Nová generácia SSSP je vybavená výkonným 4-jadrovým procesorom a 8 GB úložiskom, čo má za následok zvýšenú operatívnu účinnosť pre rôznorodý obsah a znižuje celkové náklady na vlastníctvo.

Jednoducho bez počítača

Prehrávač Samsung MagicInfo S3 je vybavený radom intuitívnych funkcií, ako vašu prezentáciu odlíšiť od konkurencie. Ide o komplexné riešenie na vytváranie aj rýchle úpravy propagačných materiálov. Široká škála funkcií zvyšuje pohodlie a možnosti prispôsobenia. S aplikáciou vás čaká správa prakticky z ľubovoľného miesta cez  telefón alebo tablet. Mobilná aplikácia umožňuje upravovať médiá a vytvárať obsah pomocou profesionálnych šablón. Alebo urobte všetko od nuly, aby rozloženie vyhovovalo vašim špecifickým potrebám. V oboch prípadoch sa môžete bezdrôtovo pripojiť k vašej knižnici médií, čo vám umožní nahrať a prehrávať obsah na displeji.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 24 h/deň
Kód:  WH609o3b
Produktové číslo:  LH48DMEPLGC/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06