Obnoviť stránku

48" LG OLED48C22

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48" LG OLED48C22

Televízor 48

Na chvíle odpočinku si môžete dopriať TV 48" LG OLED48C22 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Úplne dostačujúca uhlopriečka 48 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do väčších miestností. Dokonalé rozlíšenie televízora 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až po okraje samotnej plochy televízora. Jej veľkou výhodou je rovnako dokonalé zobrazenie čiernej, teda skvelý kontrast. Smart TV vám otvára nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu.

Zaujímavé rysy televízora 48" LG OLED48C22

  • Televízor LG ponúka uhlopriečku 48"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Technológia OLED dáva obrazu jedinečný kontrast
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Použiť môžete rovnako aj podporovaných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Televízor LG ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Snímková frekvencia 100 / 120 Hz zaručuje plnohodnotný, plynulý obraz, čo oceníte minimálne pri sledovaní športu
  • Červené tlačidlo HbbTV umožňuje prehliadanie napríklad aj vysielacieho programu, archívov videí, spätné prehrávanie, informácie o počasí alebo hranie hier
  • Funkcionalita ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcia nahrávania obsahu na USB disk na nahrávanie filmov aj seriálov a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými závitmi v rozstupe 300×200 na pripevnenie napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Naplno si budete môcť užiť prehrávanie 360° videa
Televízor 48
Televízor 48

Maximálne kvalitný obraz televízora LG

Zvyknete staviť na prvotriednu kvalitu obrazu? televízora 48" LG OLED48C22 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Označenie 4K znamená panel so štvornásobkom takzvaných obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora LG teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti netrpí stratou kvality a je perfektne ostrý. Jemnosť obrazu príde vhod pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály vzniknuté v menšom rozlíšení sa pokúsi preniesť do vyššieho a tým obraz vylepší. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie smart funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

TV s neprekonateľným kontrastom OLED technológie

K nadpriemernej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, pri ktorej dokáže každý jeden bod obrazu zmeniť farbu. Výsledkom potom je skvelý kontrast a najmä možnosť body jednoducho zhasnúť a dosiahnuť tú najlepšiu možnú čiernu, v čom sa jej žiadna iná technológia nevyrovná. OLED TV oslavujú úspech tiež živým podaním veľmi sýtych farieb. Samozrejmosťou je tzv. HDR, čiže vysoký dynamický rozsah. Ten stráži prirodzený kontrast a jas, bráni napríklad zatmaveniu niektorých plôch kvôli nasvieteniu záberu a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Pekná obnovovacia frekvencia televízora LG 100 / 120 Hz znamená, že veľmi rýchlo prekresľuje obrazové body a hodí sa pri akčných scénach, ktoré prehrá pekne plynule. Podporuje technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 zaisťuje najprirodzenejšie farby pre ľudské oko. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak jednotlivé scény.

Televízor 48
Televízor 48

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 48" LG OLED48C22

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o funkčnosť mať strach nemusíte. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať aj satelitný signál obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. V prípade káblového typu sa zapojí 48" LG OLED48C22 pomocou tunera DVB-C. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, pripojíte sa jednoducho prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj klasický webový prehliadač. Na spárovanie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth. Takmer samozrejmou funkciou TV LG je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku cez USB port. S týmto modelom môžete obsah na externé zariadenia aj nahrávať. Podporuje zvukové formáty Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

TV 48" LG OLED48C22 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. Budete na ňom môcť využiť Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka AirPlay 2 premietnete obsah z Apple zariadení, či už sú to fotky z galérie, alebo streamované video. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast. Telefón nie je potrebné vždy pripájať, ale pri budúcom priblížení k televízoru s ním bude automaticky spárovaný.

Televízor 48

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 66 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 120 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 107,1 cm
Výška 65 cm
Hĺbka 25,1 cm
Výška bez podstavca 61,8 cm
Hĺbka bez podstavca 4,69 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 83,8 cm
Hmotnosť 18 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612c03a1
Produktové číslo:  OLED48C22LB
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03