Obnoviť stránku

48" LG OLED48C38

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 149 €

48" LG OLED48C38

Chcete si vo svojom domácom prostredí užiť filmy a vychutnať si rovnakú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor LG. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia a budú tým pravým pôžitkom. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,001 s nadchne všetkých herných fanúšikov. Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa sivá farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 48
Televízor 48

Zásadné prednosti televízora 48" LG OLED48C38

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor LG
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV ponúka 0,001 s odozvu
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 48" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Pohodlne sa usaďte a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 48" uhlopriečke. Televízor LG predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená, že obraz je vykresľovaný so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, a tak je možné preniesť k vám na obrazovku film či program bez straty kvality.

Televízor 48
Televízor 48

OLED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia OLED TV poskytuje fantastický zážitok. Displej OLED je známy pre svoj vysoký kontrast, široké pozorovacie uhly, rýchlu odozvu a živé farby. Vďaka možnosti nezávislého ovládania jednotlivých pixelov dosahuje displej výnimočne hlboké a sýte čierne odtiene. Displej s technológiou OLED je energeticky šetrný, keďže je energia spotrebovávaná iba pri aktívnych pixeloch.

Podpora HDR formátov

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Táto inteligentná technológia umožňuje prostredníctvom senzora na televízore detegovať množstvo svetla v okolí televízora a obraz podľa toho prispôsobiť.

Televízor 48
Televízor 48

Staňte sa nepremožiteľným hráčom s televízorom LG

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. Herný úspech závisí od výbornej grafiky, rýchlych reakcií a nízkej odozvy. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor WebOS prináša pestrú paletu funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak stane vaším sprievodcom vo svete elektroniky. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä malí diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Všetky prepojené zariadenia môžete ovládať jednoducho pomocou jedného inteligentného ovládača. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Televízor 48
Televízor 48

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Zaujímavou možnosťou je prehrávanie videa vo formáte 360°. Vďaka ovládaciemu prvku sa budete môcť pohybovať po videu a otáčať ním všetkými smermi. Týmto získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali neviditeľné.

Ideálny partner na vaše televízne zážitky

Umožňuje integráciu s ostatnými inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku s rozšíreným počtom kanálov. Zvuk streľby môže byť prenesený v jednom kanáli, zatiaľ čo zvuk mechaniky zbrane v inom kanáli, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore ešte presnejšie a autentickejšie.

Televízor 48
Televízor 48

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

OLED televízor LG vás istotne zaujme svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ práve nestíhate sledovať svoj obľúbený televízny program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už vás nebude baviť sledovanie televízneho vysielania, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

67,5 × 107,1 × 23 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

61,8 × 4,69 cm (V × H)

Hmotnosť:

16,8 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10 bit

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Odozva 0 s
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 107,1 cm
Výška 67,5 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 61,8 cm
Hĺbka bez podstavca 4,69 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 47 cm
Hmotnosť 16,8 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Sivá

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 102 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 164 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK612c03a11
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLED48C38LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17