Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

48" JVC LT-48VF52J

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

48" JVC LT-48VF52J

Smart televízor JVC LT-48VF52J sa chváli ostrosťou obrazu aj v najakčnejších scénach. Zobrazovacia technológia Full HD panela ponúka 600 Hz Picture Performance Index, takže si vychutnáte čistotu, ostrosť a plynulosť obrazu bez nežiaduceho rozmazania. K dokonalému pôžitku zo sledovania filmu patrí nielen ostrý a vierohodný obraz, ale tiež kvalitná zvuková kulisa a prekreslené efekty Dolby Digital Plus, DTS HD a DTS TruSurround. Nemalou prednosťou je aj predĺžená záruka na 42 mesiacov. Stačí sa len registrovať.

Kľúčové vlastnosti SMART televízora JVC LT-48VF52J

  • Veľká 122 cm uhlopriečka s Full HD rozlíšením
  • Udrží ostrosť v akčných scénach (600 Hz PPI)
  • SMART funkcie na nespočetné množstvo použití
  • Skvelý zvuk (Dolby Digital Plus, DTS HD, DTS TruSurround)
  • Kompletná sada tunerov vrátane DVB-T2 s podporou H.265/HEVC
  • Bezdrôtové spojenie so sieťou
  • Mimoriadna podpora po registrácii (záruka 42 mesiacov)

Maximálne kompatibilný model s podporou H.265/HEVC

Televízor JVC LT-48VF52J má všetky používané tunery na príjem televízneho signálu. Príjemcovia satelitného vysielania iste ocenia DVB-S2 a káblový používatelia zase DVB-C, takže ľahko naladíte všetky programy. Nechýba ani ešte len očakávaný DVB-T2 H.265/HEVC s certifikáciou. Nebudete teda nútení v blízkej dobe meniť televízor alebo dokupovať tuner.

Príval zábavy s HbbTV a Smart funkciami

Televízor JVC otvára novú dimenziu používania. Razom môžete nahliadnuť do celého sveta. Internetový prehliadač, YouTube aj sociálne služby vám naservíruje na veľkej obrazovke. Ľahko tiež prehrá videá alebo zobrazíte fotografie zhotovené vašim smartfónom alebo tabletom. JVC LT-48VF52J vie rovno zrkadliť displej malého zariadenia. Cenenou funkciou je aj HbbTV, kedy sa kombinuje televízne vysielanie s možnosťami internetu. Vďaka tomu na JVC LT-48VF52J ihneď získate bonusové materiály a prístup do archívu televízie.

Nadštandardná záruka aj podpora od JVC

JVC má pre svojich zákazníkov pripravený prémiový balíček ako veľmi milý darček, kde získate niekoľko výhod. Stačí televízor JVC LT-48VF52J po zakúpení zaregistrovať na webových stránkach www.jvc-tv.cz. Predovšetkým získate záruku predĺženú na 42 mesiacov, rýchle riešenie opráv v priebehu niekoľkých pracovných dní a telefonickú podporu. Tu nielen nahlásite prípadné závady, ale tiež vám poradia s inštaláciou a odpovedia na technické otázky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 48 " (121,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 109,3 cm
Výška 68,5 cm
Hĺbka 22,5 cm
Výška bez podstavca 64,2 cm
Hĺbka bez podstavca 9,5 cm
Hmotnosť 10,61 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WJV048q
Produktové číslo:  JVCLT48VF52J
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07