Obnoviť stránku

47 "LG 47LB561V

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

47 "LG 47LB561V

Perfektný LED displej

Televízor LG 32LB561V sa sústreďuje na živý Full HD obraz a jeho výťažnosť pre televíznu zábavu aj napínavé filmové kúsky z externých zdrojov. Obrazovka nie je len taká hocijaká. Ide o IPS panel so schopnosťou generovať farby v zhode s originálnym obrazom a minimalizáciou skreslenia farieb pri pohľade z akéhokoľvek uhla. V kombinácii s najvyspelejším obrazovým procesorom Triple XD Engine dotiahne obraz do dokonalej farebnosti, kontrastu a jasu. Obrazový systém MCI 100 sprostredkuje ostrý a plynulý obraz bez rozmazania.

Ľahké ovládanie

Zaujímavosťou je aj Picture Wizard III, vďaka ktorému sa vy sami stanete odborníkmi na nastavenie obrazovej kvality. Picture Wizard totiž umožňuje jednoducho regulovať kvalitu obrazu tak, že sa budete riadiť sprievodcom zostaveným vizuálnymi špecialistami. Opomenutá nezostala ani zvuková stránka. Televízia si poradí so zvukom Dolby Digital a Clear Voice II zlepší počuteľnosť hovoreného slova - už vám neunikne ani slovo.

Vysoká kompatibilita

Na priestrannej obrazovke vyniknú nielen televízne programy a filmy, ale aj fotky a nahrávky z dovolenky alebo oslavy, prehrávané z externého zariadenia. Vďaka Full HD naplno využijete potenciál moderných Blu-ray prehrávačov a herných konzol. Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia potom televízor obsahuje dvojicu rozhrania HDMI. Príjemným rozšírením je potom USB port na prehrávanie obsahu z flashdiskov či prenosných pevných diskov. Ukáže fotky, prehrá video aj hudbu. Poradí si aj s HD DivX videom až do rozlíšenia 1080p.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 47 " (119,38 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 107,3 cm
Výška bez podstavca 62,9 cm
Hĺbka bez podstavca 5,58 cm
Hmotnosť 12,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK610p1
Produktové číslo:  47LB561V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19