Obnoviť stránku

47" GRUNDIG 47 VLE9481

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

47" GRUNDIG 47 VLE9481

Vrcholový model GRUNDIG dáva k plnej spokojnosti celú zbierku tunerov, rozhranie a SMART vychytávok - všetko podávané s vysokorýchlostným spracovaním 3D Full HD obrazu . Technológia MPI (Motion Picture Improvement) s aktívnym obvodom zaručuje hladký a plynulý pohyb obrazu. S touto TV aranžé filmové trháky v najvyššej kvalite Blu-ray, zažijete herné radosť alebo si pustíte vysielania vo vysokom rozlíšení. Keď práve nebude mať chuť ani to, nájdete si vlastnú zábavu v šírom internetovom svete. Jeho prechádzania vám uľahčí ovládanie cez smartphone alebo tablet .

Televízor len stačí začleniť do domácej siete LAN konektorom alebo integrovaným WiFi modulom. Čaká na vás webový prehliadač aj Appstore pre dodatočné sťahovanie aplikácií, ktoré rozšíria televízor o ďalšie funkcie . Po doplnení kamerou podporuje aj Skype hovory. Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne streamovanie videí, hudby a fotografií z vášho počítača, smartfónu, NAS stanice či iného kompatibilného zariadenia priamo na obrazovku televízie.

V tele televízora je integrovaná čítačka kódovacích kariet CI + a HD tuner pre DVB-T, DVB-C a DVB-S2 , Takže si užijete nespočet TV programov bez nutnosti dokupovať samostatné prijímača . Svoje uplatnenie určite nájdu aj užitočné USB porty pre pripojenie dátového úložiska . Prehrá širokú škálu formátov alebo si možno na disk nahrávať televízne programy pre neskoršie pozretie. Pre pripojenie zdrojov vysokého rozlíšenia má štvoricu HDMI vstupov.
Doplňujúce informácie:

Podporované formáty:
. M4a,. Aac,. Jpg,. Jpe,. bmp,. png,. mov, divx,. mpg,. mpe,, vob,. dát,. trp,. ts,. avi,. mp4,. mkv,. div
Titulky: SRT, SSA, ASS, SMI, Video SUB

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 47 " (119,38 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 106,5 cm
Výška 68,7 cm
Hĺbka 24 cm
Výška bez podstavca 62 cm
Hĺbka bez podstavca 4,5 cm
Hmotnosť 14,5 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WG840f3
Produktové číslo:  47 VLE9481
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13