Obnoviť stránku

46" Samsung UE46F6400

4,8 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

46" Samsung UE46F6400

Najnovšia séria chytrých televízorov Samsung opäť dvíha pomyselnú latku interaktívnej multimediálnej zábavy. Elegantná 46-palcová obrazovka v minimalistickom One dizajne bude ozdobou každej izby - a to ani nemusí byť zapnutá. Umožní ľahký prístup k prakticky akémukoľvek digitálne dostupnému obsahu, ktorý vás napadne. Pohodlné prezeranie si užijete vďaka novému dotykovému diaľkovému ovládaču, ktorého používanie je tak návykové, že ho nebudete chcieť odložiť.

FullHD panel s obnovovacou frekvenciou CMR 200 Hz využijete najmä k sledovaniu 2D a 3D filmov. Pokročilý prevodník dokáže aj bežné dvojrozmerné filmy skonvertovať do tretieho rozmeru. Prostredníctvom DVB-T2 a DVB-C tunerov môžete mať na dosah ruky všetky vaše obľúbené programy vo vysokom rozlíšení. Keď si dokúpite kompatibilnú webovú kameru, budete môcť využívať Skype a ďalšie služby pre videohovory. Len čo uvidíte svojich známych na veľkej obrazovke, uvedomíte si, ako sa vďaka Samsungu stal svet malý. V ovládači je navyše zabudovaný mikrofón, ktorý je upotrebiteľný ako s vyššie spomenutým Skypom, tak s pokročilým hlasovým ovládaním.

Televízor Samsung UE46F6400 je dokonca tak inteligentná, že vám podľa toho, čo radi sledujete, odporučí vhodný program. Vďaka novému rozhraniu Smart Hub 2013 sa v ponuke nestratíte a ľahko nájdete to, čo potrebujete. Ovládať televízor teraz môžete dotykom, hlasom aj pohybom.

Vstavaný WiFi modul pre pripojenie k bezdrôtovej domácej sieti zjednodušuje pripojenie televízora ku všetkým zdrojom. Je možné yyužívať klasické ethernetové rozhranie pre pripojenie káblom. Dostupná je aj funkcia WiFi direct, ktorá vám umožní priamo sa spojiť s ďalším zariadením, napríklad notebookom, bez potreby bezdrôtového smerovača.
S funkciou ConnectShare možno prehrávať filmy, fotografie alebo hudbu z flash diskov alebo externých pevných diskov. Na pripojené USB úložiska je možné tiež nahrávať televízne vysielanie a využívať ich na funkciu časového posunu TimeShift. Vďaka tomu už vám ani okamih z priameho prenosu neunikne, aj keď si budete potrebovať niekam odskočiť.

Ako ďalšie vstupné zariadenie poslúžia štyri konektory moderného digitálneho rozhrania HDMI. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol, aj 3D filmy z vášho Blu-ray prehrávača. Pripočítajte k tomu ekologický senzor, ktorý sa postará o optimálne nastavenie podsvietenia na základe jasu v miestnosti, a máte ideálneho kandidáta pre akúkoľvek moderne založenú domácnosť.

S funkciou AllShare môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí televízora, vrátane počítačov. Cloudová technológia a podpora ukladania dát na webe spoločne prinášajú ešte väčšiu slobodu a mobilitu, pretože vám umožňujú získať prístup k vášmu multimediálnemu obsahu a zdieľať ho, bez ohľadu na to, či ste pred televízorom doma, alebo sedíte u kamaráta na gauči.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 46 " (116,84 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Facebook
SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Svetelný senzor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 105,98 cm
Výška 70,46 cm
Hĺbka 30,69 cm
Výška bez podstavca 61,8 cm
Hĺbka bez podstavca 4,96 cm
Hmotnosť 13,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR356zz9c2
Produktové číslo:  UE46F6400AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19