Obnoviť stránku

46 "ELO 4602L MultiTouch kapacitné

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

46 "ELO 4602L MultiTouch kapacitné

Tenký interaktívny displej navrhnutý ako profesionálne riešenie v maloobchode, pohostinstve, podnikaní, zdravotníctve a iných komerčných inštitúciách. Najnovšia technológia Full HD s vysokým kontrastom a podsvietením LED oslovuje klientov a ponúka im aktívne spojenie s pripraveným prostredím dotykom prstov.

Kľúčové vlastnosti

  • Prilákať a zapojiť spotrebiteľov / klientov
  • Profesionálny hardvér pre 24/7 prevádzku
  • Vystužené sklo na zvládnutie nástrah pre verejné použitie
  • Jednoduché nasadenie a údržba vo verejnom priestore
  • Možnosť nezávislosti (nákup počítačového modulu)
  • Ďalšie možnosti inštalácie držiakov VESA
  • Funny po rozbalení (Win, Linux, Mac OS iba jediný dotyk, Chrome...)

V závislosti od predvolieb rozmiestnenia

Môžete si vybrať medzi dvoma možnosťami dotykovej obrazovky . Infračervený (IR) poskytuje tradičný dizajn obalu, ktorý možno ľahko integrovať do kioskov. Projekčný kapacitný systém (PCAP) ponúka sklo od okraja až po okraj, a tak pôsobí na dotyk podobným podobným mobilným zariadeniam. Obaja umožňujú až 10 simultánnych dotykov, aby mohli komunikovať s viacerými používateľmi s rýchlou a mimoriadne citlivou odpoveďou.

Jednotná jednotka

Počítačový modul je možné zakúpiť na displeji, aby sa displej premenil na kompletný počítač typu "všetko v jednom", bez toho, aby potreboval iné zariadenia, nehovoriac o kábloch. Toto rozšírenie je spoľahlivá platforma, ktorá je kompatibilná s väčšinou serverov na správu obsahu, podporuje optimálne ukladanie do vyrovnávacej pamäte a sieťové toky. Moduly s operačným systémom Microsoft Windows založené na procesore Intel Core alebo Android s aplikáciou Qualcomm Snapdragon sú k dispozícii.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  EL100g8e
Produktové číslo:  E222373

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03