Obnoviť stránku

46" BenQ SL461A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

46" BenQ SL461A

BenQ SL461A je moderným profesionálnym LED displejom, s ktorým bude predávanie a vystavovanie tovaru vašou radosťou. SL461A je zariadenie, špeciálne upravené pre tzv. Digital signage, alebo digitálne projekcie, určené do verejných priestorov. Je teda ideálny na prezentáciu produktov, informácií, marketingových správ a ďalšieho obsahu vašim zákazníkom - navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú. Vďaka využitiu tých najlepších technológií je navyše vhodný na nepretržitú prevádzku, takže odovzdávanie dôležitých informácií nikdy nekončí.

Kľúčové vlastnosti

  • USB vstup na prehrávanie audiovizuálneho obsahu
  • Štandard OPS, prinášajúci väčšie možnosti rozšírenia, flexibility a upgradu pri nižších nákladoch
  • Možnosť nepretržitej prevádzky 24/7
  • Režimy PiP / PBD
  • Ovládanie cez RS232/LAN
  • Možnosť vytvorenia video steny z až 8 displejov bez nutnosti vlastniť rozbočovač video signálu
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostré video za každých okolností
  • Integrované reproduktory s výkonom 2x 10 W
  • Vstupy HDMI, DVI i moderné DisplayPort so šírkou pásma 10,8 Gb/s na jednoduché pripojenie napr. počítača
  • Možnosť prichytiť na stenu s pomocou štandardu VESA

Ostrý obraz - na šírku i výšku

Vďaka Full HD rozlíšeniu si môžete byť istí, že vaša prezentácia bude vždy perfektne ostrá. Navyše - na zvýšenie flexibility, je možné zariadenie používať ako na výšku, tak šírku, zatiaľ čo energeticky úsporné LED podsvietenie sa postará o to, že ekonomicky budete čo možno najviac efektívne, pričom poskytne vždy jasný obraz s prirodzenými farbami.

Vytvorte efektívnu video stenu

Na efektnú prezentáciu firiem je v súčasnosti kladený veľký dôraz a SL461A je pripravené vám pomôcť presne v tomto duchu - jednoducho spojte až osem ďalších displejov SL461A - a za pomoci vstupov DVI, VGA aj DisplayPort budete môcť zobrazovať zdroje z analógových i digitálnych zdrojov, pričom výsledok bude vždy vyzerať skvele. Vďaka super tenkému rámčeku budú vaši zákazníci doslova ohromení nádherným obrazom a vaše informácie, či prezentácie produktov tak rozhodne nezostanú opomenuté.

Spravujte zariadenie i na diaľku

S inteligentným systémom ovládania cez sieť máte vaše zariadenie vždy dokonale pod kontrolou. Okrem toho, že poskytuje väčšie pohodlie, ponúka ďalšie šikovné funkcie, ako napríklad integráciu s plánovacími systémami, e-mailové upozorňovanie na vznikajúce problémy, centralizovaný monitoring a správu a navyše možnosť ľahko vypnúť nepoužívané zariadenia, vďaka čomu ušetríte značné množstvo nákladov, vynaložených na spotrebovanú energiu.

10-bitový panel na potechu oka

Prezrite všetky primárne farby hneď v 10-bit, čo dáva dokopy 1073,7 miliónov farieb. To umožní plynulý a bohatý obraz bez akýchkoľvek viditeľných pruhov, vďaka ktorému môžete efektívne zobrazovať váš obsah - vždy v brilantnom farebnom podaní. Užite si úchvatné farebné prechody a vždy čisté a jasné farby, ktoré vaši zákazníci určite patrične ocenia.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT230l
Produktové číslo:  9H.F08PT.NE4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17