Obnoviť stránku

43" TCL 43S5400A

Garancia najlepšej ceny
Novinka
369 €

43" TCL 43S5400A

Chceli by ste si užiť vo svojej vlastnej obývacej izbe tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? V tom prípade by mohol spĺňať vaše očakávania televízor TCL. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia. Potešení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming poteší všetkých herných fanúšikov. Smart TV TCL využíva pokročilý operačný systém Android TV a jeho vydarený dizajn každého zaujme. K zaujímavému stvárneniu prispieva čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 100×100 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 43
Televízor 43

Kľúčové vlastnosti televízora 43" TCL 43S5400A

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor TCL
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia LCD LED a podporované formáty HDR10
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si detailné Full HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV TCL využíva novodobý operačný systém Android TV
  • Ponúkne vám podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • Index spracovania obrazu zodpovedá 700 CMR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Digital Plus, priestorový zvuk a Dolby Audio
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Medzi obľúbené funkcie ďalej patrí oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, Tidal, iVysílání, Radio FM, myTuner, Eurosport, TennisTV, FIFA+, UFC, NHL, NFL, NBA, NBA: Live Games & Scores, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Google Play, Kuki a FilmBox

Výnimočne ostrý obraz televízora

Usaďte sa a vychutnajte si detailné Full HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Technológia Direct LED umožňuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. LED technológia prináša vysoký stupeň jasu, tým je zaistené pohodlné sledovanie filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Je vybavená LED diódami umiestnenými za LCD panelom, čo vedie k jasnému a čistému obrazu.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény. Kvalitu obrazu televízora možno posúdiť podľa indexu spracovania obrazu, ktorý je tu 700 CMR.

Televízor 43
Televízor 43

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru TCL

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor Android TV v sebe skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant. Vďaka tomu budete môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a pripojiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Ľahko vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici.

Televízor 43
Televízor 43

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Smart funkcie vám umožnia prehliadať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Ideálna voľba televízora, ktorý splní vaše očakávania

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Digital Plus, Priestorový zvuk a Dolby Audio. Používateľsky príjemnou voľbou je nastavenie rôznej hlasitosti pre vstavané reproduktory a slúchadlá súčasne. Keď používateľ pripojí slúchadlá k televízoru, môže si upraviť hlasitosť podľa svojich osobných preferencií bez toho, aby to akokoľvek ovplyvnilo ostatných poslucháčov, ktorí počúvajú televíziu prostredníctvom reproduktorov.

Televízor 43
Televízor 43

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

LCD LED televízor TCL vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízne vysielanie omrzí, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastavenie blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

8 bit

Rozmery:

60 × 95,5 × 18,4 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

55,6 × 8,4 cm (V × H)

Hmotnosť:

5,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

Full HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10
Farebná hĺbka 8 bit

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 95,5 cm
Výška 60 cm
Hĺbka 18,4 cm
Výška bez podstavca 55,6 cm
Hĺbka bez podstavca 8,4 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 85,8 cm
Hmotnosť 5,9 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 45 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 65 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WK690b7c00c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  43S5400A
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03