Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

43" TCL 43P610

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" TCL 43P610

Vychutnajte si vysokú kvalitu obrazu v rozlíšení 4K s HDR

Televízor TCL 43P610 je navrhnutý v tenkom a elegantnom vyhotovení a s takou obrazovou kvalitou, aby ste si mohli vychutnať vysoké rozlíšenie 4K HDR a neunikol vám žiadny detail. Smart televízor ponúka jednoduchý prístup k obsahu v inteligentnom prostredí systému Smart TV 3.0.

4K HDR: špičkový kontrast, širšia paleta farieb a obraz plný detailov

Ultra vysoká kvalita obrazu televízora TCL 43P610 je daná ako vysokým rozlíšením 4K, tak aj štandardom HDR, čiže High Dynamic Range – vysokým dynamickým rozsahom. Ide o najnovší štandard pre kvalitu obrazu v rámci Ultra HD. Tento štandard využíva na zobrazovanie vyšší kontrast a pestrejšiu paletu farieb, vďaka čomu vám televízor TCL 43P610 umožňuje vidieť detaily tak, ako to doteraz nebolo možné.

Micro Dimming: precízne riadenie kontrastu a jasu po celej ploche obrazu televízora TCL 43P610

Funkcia Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje ho do jednotlivých zón, ktorých je približne sto. V jednotlivých zónach obrazovky televízora TCL 43P610 je jas a kontrast riadený zvlášť, čo obrazu prináša lepšiu hĺbku, dynamiku a pomôže zdôrazniť detaily. Túto funkciu ocenia najmä večerní diváci filmov a tmavých scén. 

Vychutnajte si na televízore TCL 43P610 HDR zážitok aj pri sledovaní obsahu v SDR a pozdvihnite samotné HDR na ešte vyššiu úroveň s funkciou SMART HDR

SMART HDR pracuje formou umelej inteligencie (AI), ktorá umožňuje dynamicky analyzovať obsah a každú scénu upraviť zvlášť kvôli lepšej úrovni detailov. Na inteligentnom televízore TCL 43P610 tak lepšie vyniknú detaily v tmavých scénach vďaka ich lepšiemu prekresleniu a v jasných scénach nezaniknú detaily objektov na svetlých a jasných pozadiach. SMART HDR tiež umožňuje pozdvihnúť kvalitu v „obyčajnom“ obsahu SDR vďaka prevodu tohto obsahu do možností HDR s využitím precíznejšej práce s jasom a kontrastom a rozšírenej palety farieb.

TCL 43P610 s Dolby Audio ponúka silný a čistý zvuk

Dolby je známkou kvality a pokroku v kinematografii a všeobecne v audiovizuálnej oblasti. Televízor TCL 43P610 so zvukom v podaní Dolby Audio prináša čistý, kvalitný a priestorový zvuk, ktorý si vychutnáte pri sledovaní akéhokoľvek obsahu.

SMART TV 3.0 systém na ľahkú orientáciu a prístup k obsahu a aplikáciám

Smart TV 3.0 je jednoduchý a prehľadný systém, ktorý vám umožní jednoducho prehrávať váš obľúbený obsah na televízore TCL 43P610. Najrozšírenejšie a najpopulárnejšie svetové služby na videá ako sú Youtube a Netflix nájdete v Smart TV 3.0 priamo v základnej ponuke a ostatné môžete získavať z TV+ App Store.

V inteligentnom svete sa nestratíte s Amazon Alexa (Works with Alexa)

Amazon Alexa predstavuje inteligentnú asistenčnú službu, fungujúcu vďaka spracovávaniu vášho hlasu. Pomocou hlasu vám nájde informácie prostredníctvom vášho televízora TCL 43P610, pomôže s obsluhou inteligentných domácich prvkov a spotrebičov, pustí váš obľúbený obsah na TV a mnoho ďalšieho.

*Kompatibilita s Amazon Alexa vám umožňuje používať vaše Amazon Alexa zariadenie, vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpený samostatne) na ovládanie vášho televízora. Služba nemusí byť vo všetkých krajinách a regiónoch dostupná.

NETFLIX: využite váš nový TV TCL 43P610 na maximum vďaka obsahu vo vysokej kvalite 4K HDR

Netflix patrí medzi najrozšírenejšie a najobľúbenejšie služby na streamovanie obsahu. Ponúka ako výbornú kvalitu obrazu (až 4K HDR), tak aj atraktívnu ponuku titulov, z ktorých je veľa priamo z produkcie Netflixu. Je to úplne nový pohľad na kinematografiu. Netfilx má v ponuke ako tituly s dabingom, tak aj s lokálnymi titulkami, vďaka čomu si každý príde na svoje. Televízor TCL 43P610 vám umožní si ho naplno vychutnať vďaka podpore 4K HDR a obrazovej kvalite plnej jemných detailov a úžasného kontrastu. 

YOUTUBE: nepreberné množstvo obsahu teraz aj vo vysokej kvalite 4K HDR

Youtube je najrozšírenejšia služba na streaming videí na svete. S televízorom TCL 43P610 môžete sledovať videá na Youtube aj v 4K UHD HDR. Dokonca na mobilných zariadeniach so systémami Android a iOS môžete pomocou aplikácie T-Cast prenášať bezdrôtovo Youtube obsah na obrazovku TV TCL 43P610 a taktiež ovládať televízor pomocou mobilného zariadenia. Aplikáciu T-Cast môžete zadarmo stiahnuť z Obchodu Play v prostredí Android, či z App Store v prostredí iOS. 

T-Cast: komplexné aplikácie z dielne TCL na zdieľanie obsahu a ovládanie TV z mobilných zariadení

T-Cast (po novom pod názvom T-Cast MagiConnect) je aplikácia umožňujúca bezdrôtové zdieľanie obsahu ako fotografie, hudba a videá z mobilných zariadení na obrazovke televízora TCL 43P610. Ak nebudete mať práve poruke originálny ovládač, môžete na ovládanie TV TCL 43P610 ľahko použiť váš mobilný telefón. Aplikácia je na stiahnutie zadarmo v Obchode Play/App Store. 

TCL 43P610 má tenký a elegantný dizajn

Televízor TCL 43P610 zapadne do každého interiéru. Jeho tenký a nadčasový dizajn je vhodný ako na umiestnenie na nábytok, tak aj na zavesenie na stenu. Je to skutočne výborná kombinácia elegancie a praktickosti.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 44 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 61 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,5 cm
Výška 62 cm
Hĺbka 24,9 cm
Výška bez podstavca 56,6 cm
Hĺbka bez podstavca 8,4 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 75,6 cm
Hmotnosť 7 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WK690b7c3b
Produktové číslo:  43P610
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11