Obnoviť stránku

43" STRONG SRT43UD6593

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
268,90 €

43" STRONG SRT43UD6593

Chcete si doma užiť rovnakú atmosféru ako v kine? Dobrou voľbou sa stane televízor STRONG. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Cloud gaming spoločne s odozvou 9,5 s nadchne každého náruživého hráča. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 10W reproduktorov. Smart TV STRONG sa opiera o pokročilý operačný systém Android TV a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad televízora navyše doplní strieborná farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 43
Televízor 43

Zásadné prednosti televízora 43" STRONG SRT43UD6593

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor STRONG
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia LCD LED a podporované formáty HDR10
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV môže ponúknuť 9,5 s odozvu
  • Skvelému obrazu pridáva ďalšiu dimenziu pútavý zvuk 10W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV STRONG je podporovaný moderným operačným systémom Android TV
  • Disponuje podsvietením Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR a Local Diming
  • O zvuk sa postará Dolby Audio
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor STRONG vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená, že obraz je vykresľovaný so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa automaticky prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje najlepší kontrast a vernú reprodukciu farieb. Funkcia lokálneho stmievania je zodpovedná za riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas, pričom sa to nijako významne neprejaví na kvalite jasných častí obrazu.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. LED technológia poskytne vysoký jas, to vytvára optimálne podmienky na sledovanie filmov aj v osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, čo prináša čistý obraz.

Kompatibilný s formátmi HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény.

Televízor 43
Televízor 43

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru STRONG

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami Cloud gaming si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor STRONG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor Android TV poskytuje rozmanité funkcie, ako je Google Assistant. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez zložitého písania názvu na klávesnici. Pomocou jedného inteligentného ovládača budete bez problémov ovládať všetky pripojené zariadenia. Iba jednoduchým stlačením tlačidla si môžete zobraziť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využívajte všetky smart funkcie televízora STRONG

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

LCD LED televízor STRONG vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

61,3 × 96,3 × 22,6 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

56,1 × 8,2 cm (V × H)

Hmotnosť:

7,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Napájanie:

100-240V

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Odozva 9,5 s

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Možnosti napájania 100-240V

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,3 cm
Výška 61,3 cm
Hĺbka 22,6 cm
Výška bez podstavca 56,1 cm
Hĺbka bez podstavca 8,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 96,8 cm
Hmotnosť 7,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná

Zvuk

Výkon reproduktora 10 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 54 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 54 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  JT880m07d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SRT43UD6593
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17