Obnoviť stránku

43" Sony Bravia KDL-43WD755

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Sony Bravia KDL-43WD755

Parádny obraz aj vo vašej obývačke

Aj vašu obývačku môže zdobiť televízor s chytrými vlastnosťami a realistické audiovizuálne predstavenie pre široké diváckom spektrum. Sony Bravia KDL-43WD755 má fantastické spracovanie farieb s presným ohraničením všetkých detailov. Unikátny obrazový procesor analyzuje, čistí a zjemňuje obraz so skvelými výsledkami. Významne redukuje šum a ponúka skutočnú kvalitu Full HD.


Hudba, filmy videa - všetko v jedinom televízore

Ako správny šikovný televízor ponúka aj Sony Bravia KDL-43WD755 sieťové funkcie a vedia pracovať s online obsahom na internete. Televízor jednoducho začleníte do domácej siete pomocou káblového pripojenia LAN alebo WLAN cez WiFi. Budete môcť prehrávať filmy, milióny skladieb, obľúbené televízne kanály, používať aplikácie ako napríklad Twitter, Facebook, YouTube a ďalšie. WiFi si rozumie s funkciou Screen Mirroring, ktorá vie zrkadliť displej smartfónu na televíznej obrazovke. Pochváľte sa nasnímanými fotografiami bez zložitého prenášania.


Tunery pre všetky druhy vysielania

Samozrejme je možné pripojiť aj externé úložisko ako napríklad USB disk. MHL rozhranie má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tabletmi. Vo chvíli, keď zrkadlí obsah na televízori, zároveň danému zariadeniu dobíja batériu. Samozrejmosťou je tiež zabudovaná sada televíznych HD tunerov pre príjem digitálneho pozemného, káblového aj satelitného vysielania. Ako vstup pre ďalšie zariadenia vysokého rozlíšenia vám poslúži dvojica rozhrania HDMI.


Ostrejší obraz vrátane detailov

Vynikajúcu zreteľnosť a kvalitu obrazu si užijete vďaka X-Reality Pro. Dômyselná kombinácia technológií redukuje šum, zvyšuje ostrosť a dáva tak na obrazovke vyniknúť drobným detailom.

Ostrejší obraz vrátane detailov

Dosiaľ nepoznané zážitky z Blu-ray

Dosiaľ nepoznané zážitky z Blu-ray

Môžete dať zbohom zrnitosti a svoje obľúbené filmy na Blu-ray diskoch si vychutnať ako nikdy predtým vďaka rozlíšeniu Full HD 1080p.


Akčné scény bez šmúh

Ostrých detailov si teraz začnete všímať aj v rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Inteligentná funkcia totiž vytvára vo filme ďalšie snímky a vkladá ich medzi snímky pôvodné. Tým bráni rozmazaniu obrazu a zážitok ako z kina si tak doprajete v pohodlí domova.

Akčné scény bez šmúh

Screen Mirroring

Obsah telefónu na veľkej obrazovke

Obsah z aplikácie vášho telefónu alebo tabletu na televízore zobrazíte pomocou funkcie Screen Mirroring. Zábavné videá alebo fotky z dovolenky sa od teraz môžu stať zlatým klincom večera, stráveným s rodinou alebo priateľmi.


Prístup na YouTube

Podobným spôsobom si môžete prehrávať aj videá z YouTube. Po prihlásení do rovnomennej aplikácie získate prístup k zoznamom skladieb, svojim obľúbeným kanálom a teda k hodinám skvelej zábavy.

YouTube

kľúčové vlastnosti

Kľúčové vlastnosti

  • Lákavá TV v tenkom a elegantnom dizajne s uhlopriečkou 108 cm
  • Full HD rozlíšenie 1 920 × 1 080
  • Celkové zlepšenie obrazu pomocou unikátneho obrazového procesora X-Reality PRO
  • Ľahký prístup do sveta filmov, televíznych relácií a aplikácií
  • Pripojenie do siete bez káblov (WiFi)
  • Zrkadlenie displeja smartfónu
  • Možnosť nahrávania na HDD
  • Estetické vedenie káblov skrze stojan

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96 cm
Výška 61,6 cm
Hĺbka 22,9 cm
Výška bez podstavca 56,5 cm
Hĺbka bez podstavca 6,2 cm
Hmotnosť 9,8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1043i6
Produktové číslo:  KDL43WD755BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02