Obnoviť stránku

43" Sharp LC-43CFG6352

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Sharp LC-43CFG6352

Smart televízory Sharp s Full HD rozlíšením uspokoja aj náročnejšieho diváka, ktorý chce skúsiť aj niečo viac než len klasické televízne vysielanie. Ponúka nádherný obraz, pripojenie k internetu, inteligentné Smart funkcie, bohatú konektívnu výbavu a do detailu dotiahnutú konštrukciu. Tenký rámik okolo displeja a futuristický stojan sú nielen účelné, ale vytvoria nádherný klenot vo vašej obývačke.

Kľúčové vlastnosti

  • Detailné Full HD zobrazenie
  • Pripojenie k internetu, množstvo aplikácií
  • Oneskorenie živého vysielania (TimeShift)
  • Nahrávanie TV vysielania pre neskoršie pozeranie
  • Prehrávanie videa, hudby alebo napríklad fotografií z USB zariadení
  • Príjem vysielania DVB-T/T2/C/S2 vrátane podpory H.265/HEVC
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k internetu
  • Úsporná prevádzka (trieda A+)

Raj pre oči a uši

Kombinácia veľkej 109 cm obrazovky a Full HD rozlíšenia je perfektná na sledovanie filmov, detských relácií a športu. Spolu s Active Motion 400 Hz zaistia dokonalú ostrosť a plynulosť pohyblivého obrazu aj pri rýchlych scénach. A na perfektný zážitok sa môžu tešiť nielen vaše oči, ale aj uši. Ozvučenie majú totiž na starosti technológie, ako sú Dolby Digital Plus, DTS 2.0 či priestorové vylepšenie DTS TruSurround. 

Zábava nikdy nekončí

Máte chuť aj na niečo iné ako televízne vysielanie, ktoré nemôžete ovplyvniť? Nie je problém, televízia ponúka pripojenie k internetu (cez kábel alebo Wifi) a z neho plynúci takmer nekonečný online obsah. Na vyskúšanie čakajú predinštalované aplikácie Facebook, YouTube, Twitter alebo webový prehliadač pre surfovanie na internete alebo sledovanie webového spravodajstva ako na počítači. Pripojte sa na archív Slovenskej televízie a vyberte si svoj obľúbený program. Portál Sharp Aquos Net+ potom poskytuje ďalšie desiatky internetových aplikácií, ako je predpoveď počasia alebo hry.

Prehrávač aj rekordér

Prednosťou televízora je bohatá konektívna výbava, z ktorej najviac vyťažovaná bude zrejme trojica HDMI portov, pomocou ktorých pripojíte DVD/Blu-ray prehrávač, hernú konzolu a rad ďalších zariadení. Nechýba Ethernet port alebo dvojica USB konektorov vrátane možností nahrávania alebo prehrávania, napríklad filmov uložených na USB diskoch. Užívatelia káblovej televízie ocenia aj možnosť pripojenia dekódovacej karty do slotu CI+.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,6 cm
Výška 59,5 cm
Hĺbka 18,6 cm
Výška bez podstavca 57,3 cm
Hĺbka bez podstavca 6,7 cm
Hmotnosť 10,2 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WSA309k2
Produktové číslo:  LC-43CFG6352
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06