Obnoviť stránku

43" Samsung UE43BU8572

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43BU8572

Moderný Crystal UHD TV s miliardou farebných odtieňov


Fantasticky dynamická farebnosť televízora Samsung UE43BU8572 SMART LED

Minimalistický dizajn televízora Samsung sledujúci posledné trendy, super štíhly elegantný profil, brilantnú reprodukciu farieb, úžasné 4K rozlíšenie a množstvo inovatívnych funkcií, ktoré vám uľahčia prístup nielen k populárnym streamovacím službám, ale taktiež pomôžu pri práci či štúdiu. Moderný televízor s uhlopriečkou 100 cm Crystal UHD od spoločnosti Samsung prináša do vášho života miliardu farebných odtieňov a novú dimenziu multimediálnej zábavy.

Hrajte na svojej Samsung Smart LED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Tajomstvo špičkového rozlíšenia 4K

Aj staré filmové klasiky získajú moderné poňatie s inovatívnym 4K upscalingom, ktorý vďaka inteligentnému a pokročilému algoritmu dokáže každý obsah preniesť do špičkového 4K rozlíšenia bez ohľadu na pôvodný zdroj. Výkonný Crystal Processor 4K následne zabezpečí maximálne plynulý a bezproblémový chod celého zariadenia Samsung pre ničím nerušené filmové večery plné zábavy.


Vylepšená citlivosť pre intenzívnejšiu farebnosť aj hĺbku

Autentické zobrazenie s ešte väčším dôrazom na detailnosť jednotlivých záberov. Inovatívna obrazová technológia zvýraznenia kontrastu preskúmava jednotlivé segmenty v každej scéne a okamžite ich upravuje do takého kvalitatívneho štandardu, aby vaše oko dokázalo na obrazovke vnímať ešte väčšiu hĺbku a širšie farebné spektrum.

Precízne vykreslenie detailov s vysokým dynamickým rozsahom

Objavte skryté detaily aj v tých najtmavších scénach pri TV 40 palcov Samsung UE43BU8572 SMART LED. Vysoký dynamický rozsah sa postará o to, aby ste aj v temných častiach obrazovky uvideli krásne vykreslené obrysy presne v takom vyhotovení, v akom by ste ich videli aj v skutočnosti. HDR si poradí aj s kontrastnejšími scenériami a dodáva jednotlivým snímkam oveľa väčšiu hĺbku. Zároveň sa tým zvyšuje škálovanie farieb, takže si na obrazovke televízora UHD 4K môžete vychutnať bohatú plejádu farebných odtieňov.

Len krásne čistý a plynulý obraz televízora Samsung UE43BU8572 SMART LED

Nezáleží na tom, či práve zvádzate boj vo svojej obľúbenej hre alebo sledujete najnovší akčný trhák – s Motion Xcelerator zažijete len krištáľovo čistý obraz s precíznymi detailmi. Funkcia automaticky odhaduje a kompenzuje jednotlivé snímky podľa zdroja obsahu a vylepšuje ich kvalitu. Okrem krásne hladkých scén bez trhania a rozmazania získate spoločne s režimom nízkej latencie (ALLM) oveľa väčšiu kontrolu nad dianím na obrazovke s nízkym oneskorením na vstupe.

Smart domácnosť pre pohodlnejší život

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi smart spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho televízora Samsung Crystal UHD TV vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

Komfortné práce z domu na vašom Samsung televízore

Doprajte si širšiu perspektívu. Pripojte svoj pracovný počítač, notebook alebo telefón a prezerajte svoj obsah na veľkorysej obrazovke UHD TV Samsung UE43BU8572 SMART LED. To všetko z pohodlia vášho domova, prehľadne, rýchlo a efektívne.

Tie najlepšie streamovacie služby

Bavte sa od rána do večera s bohatou ponukou najobľúbenejších streamovacích služieb, ako sú Netflix, HBO Max, Skylink, Apple TV+ a vyskúšajte aj nové aplikácie z oblasti športu, hier, vzdelávania alebo životného štýlu.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 72 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 100 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet, Xbox Game Pass
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,55 cm
Výška 62,4 cm
Hĺbka 18,7 cm
Výška bez podstavca 56 cm
Hĺbka bez podstavca 2,57 cm
Hmotnosť 9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Zvuk sledujúci pohyb

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním
Kód:  WR177b51
Produktové číslo:  UE43BU8572UXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13