Obnoviť stránku

43" Samsung QE43Q60A

4,4 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung QE43Q60A


S televízorom Samsung QE43Q60A si vychutnáte filmy aj hry v skvelej obrazovej kvalite


Televízor Samsung QE43Q60A ponúka detailný obraz s obrovským kontrastom

Vychutnávajte si filmové trháky a ďalší multimediálny obsah s TV Samsung QE43Q60A tak, ako zamýšľali samotní tvorcovia. Technológia zdokonaleného podsvietenia Dual LED prináša precíznu optimalizáciu farebného spektra, ktoré presne korešponduje s tým, čo na obrazovke televízora Samsung QE43Q60A práve sledujete.



TV Samsung QE43Q60A prináša inteligentné vylepšenie obrazu aj zvuku

Inteligentný 4K Upscaling prepočítava a povznáša aj menej kvalitné snímky na novú úroveň 4K. Výkonný Quantum Processor Lite 4K optimalizuje zvukovú stopu podľa vami sledovaného výberu pre skutočne podmanivé audiovizuálne zážitky.



Mimoriadne farby, kontrast aj jas v podaní systému Quantum HDR v TV Samsung QE43Q60A

Príliš tmavé alebo naopak presvetlené scény? Systém Quantum HDR v televízore Samsung QE43Q60A si s nimi hravo poradí. Dynamické mapovanie tónov HDR10+ vás ohromí svojimi hlbokými čiernymi, sýtejšími farbami a detailmi, ktoré by sa inak stratili v príliš svetlom či tmavom obsahu. Na obrazovke televízora Samsung QE43Q60A objavíte dokonale vyvážený kontrast a farby, ktoré sa približujú realite.



Televízor Samsung QE43Q60A má výškovo nastaviteľný stojan

Chcete pod TV Samsung QE43Q60A umiestniť soundbar tak, aby kvalitné ozvučenie perfektne korešpondovalo so živým obrazom? Dodávaný praktický stojan umožňuje nastavenie výšky podľa vlastnej predstavvy a vychutnať si kinematografický zážitok naplno.

TV Samsung QE43Q60A ponúka štíhle vyhotovenie

TV Samsung QE43Q60A vás očarí svojim útlym profilom AirSlim, ktorý má hrúbku iba 27 mm. Dodá tak vašej miestnosti nádych minimalizmu a perfektne splynie s interiérom, či už ho zavesíte na stenu alebo položíte na stolík.

Špičkový zvuk vás obklopí

Záznam symfonického orchestra, akčný thriller či športový prenos si s priestorovým audiom vychutnáte na úplne novej úrovni. Zvuk sledujúci pohyb (OTS Lite) presne korešponduje s dejom odohrávajúcim sa na obrazovke, vďaka čomu sa v okamihu stanete súčasťou deja.


S televízorom Samsung QE43Q60A budete vidieť nádherne sýte farby aj hlbokú čiernu

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať realistický, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že na obrazovke televízora Samsung QE43Q60A vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.





Mohutnejší zvuk zaistí soundbar Samsungu

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk šíril z viacerých zdrojov. TV Samsung QE43Q60A preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.



Televízor Samsung QE43Q60A je ideálny pre ultimátny gaming v 4K

Rozdiel medzi výhrou a sklamaním závisí väčšinou na zlomku sekundy. Režim automatickej nízkej latencie (ALLM) optimalizuje obrazovku televízora Samsung QE43Q60A tak, aby ste mali k dispozícii viac ovládacích prvkov s minimálnym oneskorením na vstupe, precítite tak ešte pôsobivejší herný zážitok bez chvenia a rozostrenia pohybu. Štedré pomery obrazu, 21:9 či 32:9 zabezpečia širšie zorné pole a lepšie ponorenie do herného sveta. Game Bar dodá rýchly prístup ku kontrole oneskorenia na vstupe, FPS, HDR, nastaveniu bezdrôtových slúchadiel a viac. O naozaj hladký obraz sa postará inteligentné doplňovanie snímok voči zdroju obsahu.



Práca aj zábava v jednom

Čím väčšia obrazovka, tým lepší home office aj dištančná výučba. So systémom QLED 4K Samsung QE43Q60A môžete úplne bezdrôtovo pripojiť počítač, notebook aj telefón a vychutnať si tak maximálne pohodlie, nech už vás čaká štúdium alebo dôležitý míting.


Využite obrazovku televízora Samsung QE43Q60A na maximum

Pod názvom Multi View sa skrýva inteligentná funkcia, ktorá umožňuje pripojiť k televízoru Samsung QE43Q60A telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne - napríklad hrať hru a popri tom sledovať videonávod. 4K panely môžete rozdeliť dokonca až na 2 obrazy.



Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 66 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 96 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,55 cm
Výška 70,7 cm
Hĺbka 20,56 cm
Výška bez podstavca 59,9 cm
Hmotnosť 8,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR178l4
Produktové číslo:  QE43Q60AAUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18