Obnoviť stránku

43" Samsung QE43LS05TC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung QE43LS05TC


Televízor Samsung SERO QE43LS05TC ponúkne nový uhol zábavy


Televízor Samsung QLED SERO QE43LS05TC je revolučné inteligentné zariadenie

Obsah, ktorý bol určený na sledovanie na smartfóne, si už môžete v plnej kvalite pustiť aj na vašom zariadení. Televízor Samsung QLED SERO QE43LS05TC je revolučné zariadenie, ktoré nerobí rozdiely medzi TV a smartfónovou zábavou.



TV Smart Samsung SERO QE43LS05TC perfektne zobrazuje mobilný obsah

Objavte obrazovku, ktorá sa svojou polohou prispôsobí obsahu premietaného na ňu. Ak chcete sledovať bežný TV obsah, je tu pre vás štandardná horizontálna poloha, a dokonca novinkou je až vertikálna poloha pre mobilný obsah. Optimalizácia pomeru strán zobrazenia zabezpečí, že mobilný obsah na TV Smart Samsung SERO QE43LS05TC sa zobrazí bez čiernych pruhov a v plnej kvalite.



Stačí kliknutie na rám

Na zobrazenie videa z mobilného telefónu na obrazovke Samsung SERO QE43LS05TC postačí raz kliknúť na jeho rám. Praktická funkcia Tap View prehrá obsah zo smartfónu na The Sero v priebehu niekoľkých sekúnd.



Zábava je s TV Samsung QLED SERO QE43LS05TC vždy na dosah

Sledovanie rozpozeraného obsahu z vášho smartfónu môžete v kľude dokončiť z pohodlia vašej obývačky na TV Samsung QLED SERO QE43LS05TC. Aplikácia SmartThings totiž efektívne zjednodušuje prepojenie zariadení, či už ide o prístroje fungujúce na operačnom systéme Android alebo iOS.


Prehrá aj obsah Apple zariadení

Vďaka podpore funkcie AirPlay 2 má The Sero zaručenú kompatibilitu aj so zariadeniami Apple, ako sú iPhone, iPad alebo Mac. Ľahko z nich teda môžete na obrazovku premietať filmy, fotky či prehrávať hudbu.



Smart TV Samsung SERO QE43LS05TC dodá priestoru štýl

Nechajte Smart TV Samsung SERO QE43LS05TC elegantne splynúť s interiérom vašej obývačky vo chvíľach, keď práve nesledujete žiadny video obsah. Atmosféru priestoru pomôžu dotvoriť režimy ako plagát, hodiny, zvuková stena či Cinemagraph. Režim Ambient+ navyše ponúka možnosť zobrazenia rôznorodých informácií, párty vizualizácií či hudobné kulisy. The Sero je navyše štýlový kúsok sám o sebe. Minimalistické vyhotovenie televízora Samsung SERO QE43LS05TC a 360° dizajn vynikne v akejkoľvek izbe.

Samsung Smart TV SERO QE43LS05TC je televízor na kolieskach

Samsung Smart TV SERO QE43LS05TC okrem iného ponúka tiež možnosť skutočne jednoduchého presunutia. Ak vás pri sledovaní úžasného obrazu Samsung SERO QE43LS05TC napadne jeho lepšie umiestnenie, stačí na zariadenie pripevniť kolieska a presunúť ho na vami vyhliadnuté miesto.

Televízor Samsung SERO QE43LS05TC vás poteší špičkovým zvukovým systémom

Môžete sa tešiť nielen na veľkolepý obraz, ale aj prvotriedny zvuk. Televízor Samsung SERO QE43LS05TC sa vyznačuje sofistikovaným audio systémom s výkonom 60 W. Priestorová 4.1 konfigurácia v spojení so systémom Dolby Digital Plus pohltí celú obývacia izba mohutným audiom. A to všetko pomocou reproduktorov vstavaných priamo vo vertikálnom stojane.

Dokonale zrozumiteľné audio

Nenechajte si uniknúť nič z dialógov odohrávajúcich sa na obrazovke Samsung SERO QE43LS05TC. Zariadenie disponuje sofistikovanou funkciou automatického zosilnenia hlasu (AVA), ktorá spracováva zvukový signál a zvýrazňuje hlasovú zložku zvukovej stopy. Všetky rozhovory filmových postáv tak budú perfektne jasné a zrozumiteľné.



S TV Samsung 43" SERO QE43LS05TC získate nový pohľad na video obsah

Doprajte svojim očiam prémiový zážitok zo sledovania. TV Samsung 43" SERO QE43LS05TC využíva technológiu Samsung Quantum Dot, vďaka ktorej sa stanete svedkami 100 % farebného objemu, ktorý vám odhalí doteraz nevidené detaily v tmavých aj jasných scénach. Navyše zariadenie analyzuje každú sledovanú scénu a následne ju povýši na 4K kvalitu. Vďaka tomu ešte viac vyniknú farebné odtiene a detailné textúry obrazu.


Samsung TV Smart SERO QE43LS05TC poskytne vždy ten najlepší jas a kontrast

Svetlo vo vašej obývacej izbe sa môže meniť, ale obraz Samsung TV Smart SERO QE43LS05TC zostane vždy ideálny. Vďaka inteligentnému riešeniu adaptívneho obrazu dokáže zariadenie sledovať zmeny osvetlenia v miestnosti a na ich základe upravovať jas a kontrast zobrazovaného obsahu.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 67 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 97 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,47 cm
Výška 120 cm
Hĺbka 32,7 cm
Hĺbka bez podstavca 8,34 cm
Hmotnosť 33,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR179h3c
Produktové číslo:  QE43LS05TCUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14