Obnoviť stránku

43" Samsung QE43LS03 Frame

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung QE43LS03 Frame


Obklopte sa krásou umenia

Poklady svetových galérií u vás doma

Povzneste štýl svojej obývačky kúskom umenia. Vyskúšajte si službu Samsung Art Store na televízore Samsung QE43LS03 Frame na mesiac zadarmo a získajte neobmedzený prístup k umeleckým zbierkam obsahujúcim tisíce malieb, kresieb a fotografií - od svetoznámej klasiky až po súčasné moderné umenie.

Ste art-pozitívny?

Máte radi abstraktnú maľbu, impresionizmus alebo moderné fotografie? Z obrovskej databázy Samsung Art Store si vyberie každý milovník umenia a krásnych vecí. Objavujte umenie pomocou prehľadne rozdelených kategórii - umelecký smer, subjekt alebo dominujúcu farbu obrazu. Vďaka tomu vždy ľahko nájdete dielo, ktoré bude ladiť s vaším interiérom.

Staňte sa galeristom s televízorom Samsung QE43LS03 Frame

Podčiarknite štýl svojho domova s dizajnovým Frame TV. Je viac než „len“ moderný televízor so skvelým obrazom - akonáhle ho vypnete, premení sa na elegantný rám s nekonečným množstvom obrazov a fotografií. Spravujte svoju súkromnú zbierku diel vašich obľúbených tvorcov, stačí ich označiť ako obľúbené a budete ich mať všetky pohromade v jednej zložke. Navyše máte možnosť nastaviť čas, kedy má Frame TV pri vypnutí premietať vami vybrané obrazy.

Jedinečné vyhotovenie rámu televízora Samsung

Vyberte si farebné vyhotovenie rámu, ktoré sa perfektne zladí s interiérom vášho domova. Inštalácia alebo výmena rámu za nový je veľmi rýchla a jednoduchá vďaka praktickým magnetom, ktoré spoľahlivo priľnú k hranám televízie Samsung QE43LS03 Frame.

Ničím nerušený čistý dizajn

Samsung QE43LS03 Frame TV je vybavený sofistikovaným systémom svetelných a pohybových senzorov. Svetelný rozpozná mieru okolitého svetla a prispôsobí mu jas obrazovky pre prirodzene dokonalý obraz, zatiaľ čo vďaka tomu pohybovému bude televízor Frame premietať obrazy len vo vašej prítomnosti, a tým šetriť veľké množstvo energie. Vďaka riešeniu One Connect pripojíte k televízii všetky zariadenia pomocou One Connect Box, ktorý môžete umiestniť kamkoľvek vo vašej obývačke. K televízii Samsung QE43LS03 Frame je pripojený pomocou jedného takmer neviditeľného kábla One Invisible Connection. Vy si tak môžete vychutnať jedinečný pohľad na váš dizajnový televízor bez akýchkoľvek estetických škôd napáchaných nevzhľadnými káblami.

Televízor Samsung variabilný vo všetkých smeroch

Nechajte vyniknúť jedinečné umelecké diela v jednej zo siedmich voliteľných digitálnych paspart. Vybrať si môžete až z 10 farieb, ktoré môžete meniť podľa svojej nálady. Televízor Samsung QE43LS03 Frame ponúka niekoľko štýlových možností umiestnenia v priestore. Môžete ho postaviť na jeden z dizajnových TV stojanov alebo ho zavesiť na stenu pomocou systému No Gap Wall-Mount. Či už si vyberiete ktorýkoľvek, užijete si perfektný obraz z každého uhla s variabilným nakláňaním obrazovky - do strán, dole a hore.

Televízor QLED je paletou s miliardou farieb

Užite si výnimočný obraz televízora Samsung QE43LS03 Frame s technológiou Quantum Dot. Ponorte sa do neuveriteľne živých farieb pri svetlých aj tmavých scénach vďaka 100 % objemu farieb. Pozrite sa na svoj obľúbený film očami samotných tvorcov, technológia HDR 10+ pred vami otvorí dvere vedúce k dosiaľ nevídaným zážitkom v tých najjemnejších detailoch. Frame TV sa stane štýlovým doplnkom vášho domova. Kedykoľvek by vás jeho vzhľad snáď omrzel, stačí si vybrať z ďalších farebných vyhotovení rámu, ktorý ľahko v priebehu chvíle vymeníte.

AirPlay 2, Alexa aj Google Assistant televízora Samsung QE43LS03 Frame

Nechajte ovládač ležať tam, kde je. Ovládajte svoj Frame TV len pomocou svojho hlasu s asistentom Bixby alebo jedným z podporovaných ekosystémov. Streamujte a zdieľajte obsah zo svojich zariadení Apple na televíziu, vďaka podpore AirPlay 2. Nezabudli sme ani na Amazon Alex a Google Assistant. Vďaka tomu môžete prepínať programy, ovládať hlasitosť, zapnúť alebo vypnúť TV a oveľa viac s komfortom, ktorý si zaslúžite.

Všetko na dosah - ľahko a rýchlo

Zbavte sa zbytočného množstva ovládačov s jednoduchým a elegantným riešením v podobe One Remote Control a vášho smartfónu. Upravte nastavenie alebo zmeňte premietaný umelecký kúsok ľahko a rýchlo na svojom telefóne. Rovnako rýchlo a jednoducho sa dostanete aj k svojim rozpozeraným seriálom na Netflix alebo Amazon Prime Video - na ovládači prene nájdete špeciálne tlačidlá, ktoré vás prenesú hneď od jednej zo streamovacích aplikácií.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Steam Link, Facebook
SMART funkcie Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,6 cm
Výška 59,9 cm
Hĺbka 20 cm
Výška bez podstavca 55,7 cm
Hĺbka bez podstavca 4,25 cm
Hmotnosť 21,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR181r2
Produktové číslo:  QE43LS03RAUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19