Obnoviť stránku

43" Panasonic TX-43MX800E

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
579 €

43" Panasonic TX-43MX800E

Chceli by ste si užiť vo svojej vlastnej obývacej izbe tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Odporučíme vám televízor Panasonic. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+ a HLG. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najvyberavejších hráčov. Fantastický obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom v podaní 20W reproduktorov. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 43
Televízor 43

Zásadné vlastnosti televízora 43" Panasonic TX-43MX800E

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor Panasonic
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+ a HLG
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Pohltí vás zvuk 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Disponuje podsvietením Edge LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk sa postará Dolby Atmos a priestorový zvuk
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify a Twitch

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor Panasonic je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality. Technológia Edge LED má umiestnené LED diódy iba na okrajoch obrazovky a je príťažlivou voľbou pre tých, ktorí dávajú prednosť štíhlemu dizajnu TV.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia LCD LED TV poskytuje fantastický zážitok. LED technológia umožňuje obrazovke dosiahnuť vysoký jas, tým je zaistené pohodlné sledovanie filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Je vybavená LED diódami umiestnenými za LCD panelom, aby sa dosiahol čistý obraz.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HDR10+ a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény. HDR10+ znamená dynamickú zmenu jasu obrazu pre každú snímku.

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru Panasonic

So vstavanými hernými funkciami budete na špici v boji protihráčov. Dobrá grafická stránka, rýchla odozva a okamžité reakcie sú neoddeliteľnou súčasťou úspechu pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozajstný zážitok. Televízor Panasonic funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Jednoducho tak napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách , čo ocenia najmä tí najmenší diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Panasonic

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor vám umožňuje jednoducho otvoriť webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Ideálny televízor pre každého z vás

Umožňuje integráciu s ostatnými inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi a Bluetooth. O zážitok ako v kine sa starajú moderné technológie Dolby Atmos a Priestorový zvuk. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

LCD LED televízor Panasonic vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízne vysielanie omrzí, môžete si pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a pustiť si svoj vlastný obsah.

Rozmery:

61,7 × 96,5 × 21,9 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

56,6 × 8,3 cm (V × H)

Hmotnosť:

8,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN a HDMI 2,0

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,5 cm
Výška 61,7 cm
Hĺbka 21,9 cm
Výška bez podstavca 56,6 cm
Hĺbka bez podstavca 8,3 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 64,1 cm
Hmotnosť 8,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 52 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 105 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WX244f51a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TX-43MX800E
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11