Obnoviť stránku

43" Panasonic TX-43CX750E

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Panasonic TX-43CX750E

Prémiový 4K televízor, ktorý má rád šírenie

 Televízor najvyššej triedy spája pôsobivé rozlíšenie 4K so širokým rozsahom farieb a superjasným panelom. A vďaka párovým HD tunerom uľahčuje šírenie obsahu na ďalších obrazovkách, napríklad smartfónov alebo tabletov.


Panasonic TX-43CX750E

4K Ultra HD

Televízory 4K Ultra HD s rozlíšením 3840 × 2160 majú detailný a bezchybný obraz, ako by ste sa namiesto sledovania televízora pozerali oknom von na skutočný svet. Aby ste neprišli ani o jediný detail zachytený v rozlíšení 4K, máte k dispozícii panel s vysokým jasom a veľkou farebnosťou a výkonný procesor Quad Core Pro.


Dvojitý HD Tuner

Sledujte alebo nahrávajte dve televízne vysielania súčasne. Môžete prenášať kanál do inteliegtného telefónu alebo tabletu počas sledovania iného kanálu na televízore a simultánne tak sledovať dve odlišné relácie.

Panasonic TX-43CX750E

Panasonic TX-43CX750E

Funkcia my Home Screen 2.0 s technológiou Firefox OS

Vďaka systému Firefox sa vracia úvodná obrazovka "my Home Screen", ktorá slúži ako brána ku všetkým kanálom, aplikáciám a pripojeným zariadeniam. Nová úvodná obrazovka využívajúca systém Firefox umožňuje ľahký a intuitívny prístup k vami zvolenému obsahu.


Studio Master Colour

Vďaka špeciálnej technológii Wide Colour Phosphor, ktorá dokáže reprodukovať širší rozsah farieb, pokrýva viac ako 98 % štandardov DCI. Televízory s technológiou Studio Master Colour poskytujú rozsiahlejšiu paletu prirodzených odtieňov, ktoré si na rozdiel od väčšiny LCD televízorov zachovajú realistický vzhľad v akejkoľvek scéne.

Panasonic TX-43CX750E

Panasonic TX-43CX750E

IPS Brilantný kontrast

Panely sú navrhnuté na zabezpečenie vysokého kontrastu vytvorením temne čiernej aj jasne bielej farby. Vďaka tomu je obraz dynamickejší, farebnejší, ostrý a plný detailov. Excelentné charakteristiky pozorovacieho uhla umožňujú krásny obraz aj v prípade pohľadu z rôznych uhlov.


In-House TV Streaming

Funkcia In-House TV Streaming prevádza pozemné, satelitné alebo káblové vysielanie na internetový stream, ktorý možno zasielať prostredníctvom smerovača. Obľúbené televízne programy tak môžete sledovať kdekoľvek na druhom "klientskom" televízore a ďalších zariadeniach.

Panasonic TX-43CX750E

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Operačný systém Firefox OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,9 cm
Výška 60,1 cm
Hĺbka 17,9 cm
Výška bez podstavca 56,7 cm
Hĺbka bez podstavca 4,6 cm
Hmotnosť 16 kg
VESA prichytenie 200×200
Kód:  WX248l5f
Produktové číslo:  TX-43CX750E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02