Obnoviť stránku

43" Orava LT-1095

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Orava LT-1095

Inteligentné televízory tvoria vrcholový rad ponuky tradičného výrobcu Orava a vyhotovenie tomu napovedá už na prvý pohľad. Pod povrchom štíhlej konštrukcie nájdete moderné technológie a výbavu, ktorá predurčuje tento model na to, aby sa stal multimediálnym centrom vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad s chrómovanou lištou
  • Moderné Smart funkcie
  • Surfujte po internete ako na počítači
  • Sledujte filmy a relácie v jemnom Full HD rozlíšení
  • Prehrajte svoje súbory z USB úložísk
  • Televízor patrí do úspornej kategórie A+

Skvelý obraz na veľkej obrazovke

Obrazovka s uhlopriečkou 109 cm a vynikajúcim Full HD rozlíšením ponúka kvalitné zobrazenie farieb, nízku dobu odozvy a široký pozorovací uhol, ktorý oceníte pri sledovaní s viacerými členmi rodiny. LED podsvietenie sa pritom stará o dlhšiu životnosť obrazovky a nižšiu spotrebu energie, a tak televízor patrí do úspornej energetickej triedy A+.

Viac ako len televízor

Televízor sa pýši množstvom užitočných funkcií, ktoré značne rozšíri možnosťou konzumácie obsahu nad rámec sledovania televíznych programov. Pomocou LAN konektora sa jednoducho pripojíte do domácej siete a po zakúpení USB adaptéra je tiež pripravený na pripojenie k sieti pomocou technológie WiFi. Využite nainštalovaný prehliadač a surfujte po internete ako na počítači. Spojte sa s priateľmi na sociálnych sieťach, sledujte videá na Youtube alebo hrajte úžasné hry. Zásluhou sieťovej technológie DLNA dokáže televízor "komunikovať" s kompatibilnými zariadeniami, takže na televízore môžete sledovať multimediálne súbory uložené vo vašom smartfóne, tablete alebo počítači.

Široké možnosti pripojenia

Dva USB konektory umožňujú okrem prehrávania digitálneho obsahu z externých diskov aj nahrávanie televíznych relácií a tri HDMI konektory poslúžia na pripojenie prehrávača, notebooku alebo konzoly. Svoje obľúbené televízne programy budete môcť sledovať bez nutnosti pripájania alebo nákupu set-top boxu, pretože televízor má v sebe už zabudovaný DVB-T, DVB-C aj DVB-S2 tuner. Ďalej nechýba 1000-stránkový teletext a možnosť ovládania televízora inteligentným telefónom pomocou aplikácie Orava Smart Remote pre iOS a Android.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 97,4 cm
Výška 61,5 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 57,2 cm
Hĺbka bez podstavca 9,8 cm
Hmotnosť 10,2 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO446e
Produktové číslo:  LT-1095 B82B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12